Skiny BR601

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna BR601
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,
Prinášam znovu niečo z éry ŽSR. Novozámocký stroj v typyckom modrom nátere ŽSR. Tento stroj ma zaujal preto, že bol to snáď jediný stroj s náterom podobným ČSD "polounifikom" - 300mm pruh na čelách, svetlosivý rám... (ostatné mali širší prúžok a tmavosivý rám). Skutočný sroj si však tohto náteru kôli nehode neužil. Dnes lokomotívu stretneme s novou tvárou - 757.002
predlohou mi bola fotka na tejto stránke .
750.150 III.jpg
Nájdete ho TU

Zdravím vo spolok,

Po veľmi dlhej dobe sa znovu prihlasujem s tvorbou vozidiel. Počas mojej zdanlivej nečinnosti som však s tvorbou MSTS nezaháľal, ale hromadenie výtvorov na HDD ma prinútilo konať a poslať to do sveta.
No zbytočne budem vypisovať vozidlo, ktoré budete môcť za chvíľu sosať, je toto:
01.jpg
02.jpg
03.jpg
Ide o T669.1021, ako ináč RD Zvolen :D. Je v stave z druhej polovice 80-tych rokov, k jeho realizácií ma viedlo niekoľko osobných dôvodov, ktoré sú spísané v README, ktoré je po novom v PDF-ku.
Vychádza z Jurajovho celočerveného T669.1040, smerovanie je tiež na kabínu priloženú s týmto rušňom.

Tak v dohľadnej dobe tu hodím odkaz ;)
Verím že priaznivcov nedávnej železničnej hisórie poteší

Moooc pěkný, jsem rád, že se tomu někdo věnuje... Nechtěl by jsi udělat Libereckou T478.3003, nebo Trutnovsko T478.3316?

Tu by som sa chcel spýtať pri tomto peknom skine či existujú nejaké dobré ladenia pre OR. Tento stroj je podarený a do OR by sa mi celkom hodil....

Ďakujem všetkým za pochvalné príspevky a lajky :). To povzbudí k ďalšej tvorbe.
Nechtěl by jsi udělat Libereckou T478.3003, nebo Trutnovsko T478.3316?
T478.3003 som videl tuším v Trainz z MSTS textúr tak neviem, a na T478.3316 ... Ak bude chuť a čas (ale nesľubujem)

dobré ladenia pre OR.
To neviem, engin bol z originálu, ale mal som kúsok problémy s tou Jurajovou kabínou, navyše aj tam by sa hodilo dať časť žltého prúžku. No neviem nejak som to chovanie v OR neskúšal, len som ho tam rozbehol kvôli nejakým širokouhlým screenom.

Zdravím vo spolok

Dnešný deň je dňom prekvapení a darčekov, aj keď samotné posolstvo Vianoc je o inom ale to teraz nie je podstatné.

Tu je menší ježíšek odo mne:
PF 2017.jpg

Duo M286.1001 a M286.1025, ktoré sú prvými v balíčku zvolenských M286. Sú v zjednodušenom polomáčanom nátere, ktorý je príznačný pre obdobie celočervených rušňov nezávislej trakcie. Zbytok v readme.:)

Vozne sú na novom modely od Ondra Janiše. Za pôvodné textúry ďakujem Heklovi (850.018) a v neposlednom rade Jurajovi Prodajovi, z ktorých krokodílov som vychádzal. Nesmiem zabudnúť taktiež na kolegu ČSD, ktorý pomohol dobovými popismi.
Eniginy sú orginál z túlavej 850.018

Odkaz na stiahnutie

Back
Nahoře