CD 380 cab bílá

Ondras8_CZ

Cestující
Stáhl jsem si od skůry cd 380 , vše bez hlášek , a když dám vnitřní pohled tak se zobrazí toto: http://imgur.com/mYiGsw4 Zkou[/font]šel jsem to stáhnout znovu ,ale bez úspěchu. :-(

Download ČD 380.0 (model): cd_380.zip [23,7MB]
Download ČD 380.0 (sounds): sms_380.zip [6,5kB]
Download ČD 380.0 (wav sounds): zde
Download ČD 380.0 (cabview): zde

Stáhl sis kabinu a nakopíroval tam kam patří?

poison napsal:
Download ČD 380.0 (model): cd_380.zip [23,7MB]
Download ČD 380.0 (sounds): sms_380.zip [6,5kB]
Download ČD 380.0 (wav sounds): zde
Download ČD 380.0 (cabview): zde

Stáhl sis kabinu a nakopíroval tam kam patří?

Ano, do common.cab jsem vlozil cab380

jess napsal:

Rozbalil si archiv s cab380 před nakopírováním do common.cab? Máš nastavené MSTS jak má být? Chyba bude u tebe, eng soubor lokomotiv směřuje na kabinu v common.cab/cab380.

poison napsal:
jess napsal:

Rozbalil si archiv s cab380 před nakopírováním do common.cab? Máš nastavené MSTS jak má být? Chyba bude u tebe, eng soubor lokomotiv směřuje na kabinu v common.cab/cab380.

Archiv jsem rozbalil, Msts mám nastavené v pořádku-dělá mi to jen tahle lokomotiva,celou cestu jsem v eng souboruu zkontroloval.

Tak už mě napadá jen jedna věc, matně si vzpomínám, že po vydání modelu byl problém s velikostí fontu kabiny a někomu se to nezobrazovalo korektně, řešení si bohužel má dubová hlava nezachovala, snad pomůže někdo jiný.

poison napsal:
Tak už mě napadá jen jedna věc, matně si vzpomínám, že po vydání modelu byl problém s velikostí fontu kabiny a někomu se to nezobrazovalo korektně, řešení si bohužel má dubová hlava nezachovala, snad pomůže někdo jiný.

Tak dík.

No vida, tak se nakonec povedlo, u Martina na webu s cab jsem byl, ale text pod obrázkem kabiny jsem už nečetl :roll:

:D jo myslím u Michala, no jo no pátek a jak říkal Béda Hudeček, já jsem dneska uplně bez rozumu.

Back
Nahoře