Question about sound samples to Miroslav Sárkány !

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Partyman79
  • Datum začátku Datum začátku
P

Partyman79

Host
Hello Miroslav Sárkány !

I discovered your sounds for czech locomotives CD363/371 etc.

I am programming sounds for Auran's Trainz Railroad Simulator. I used your sound samples for CD371 to create a sound in Trainz for CD371/363, DB180 and others.

I made a video for you: http://rapidshare.com/files/38203449/BR180Sound.avi.html (first click "free" then enter code and download) Please only listen to the sounds ! The route is not representable but useful to make fluent videos.

Now my question:

Am I allowed to release the sound package including your samples as freeware ?

I know this is written in english language. Maybe Miroslav cannot understand english. So I would please another forum member to translate to slovakian or czech language and also point him to this thread. If he answers in slovakian or czech language this would not be a problem. I can translate somehow to german or will ask somebody to translate.

Last but not least I want to mention that my work on the Trainz sound needed 2-3 weeks and I would not like to throw it away because of missing permission. Miroslav please answer 8)

I thank you for your help and answer in advance.

Cheers, Partyman79

Naposled editoval moderátor:
Dráčik napsal:
Bol by niekto ochotný tlmočiť?
Jasně. Ve zkratce :

Jde o maníka, co dělá do zvuků v Trainzu a chtěl by použít Tvoje zvuky na 371/372 pro nové zvuky na 371/372, DB 180 v Trainzu.

V linku máš video s ukázkou jeho práce.
Ptá se, jestli může uvolnit svůj balík zvuků s Tvými zvuky jako freeware pro Trainz.

Martens napsal:
Dráčik napsal:
Jasně. Ve zkratce :

Jde o maníka, co dělá do zvuků v Trainzu a chtěl by použít Tvoje zvuky na 371/372 pro nové zvuky na 371/372, DB 180 v Trainzu.

Ptá se, jestli může uvolnit svůj balík zvuků s Tvými zvuky jako freeware pro Trainz.
Martine,
Zvuky pro 371/372, DB 180 jsem dělal já. Pokud myslí ty z mých stránek, napiš mu, že můj souhlas má.

Neviem, ktorý balík má, ale keď sa obracia na mňa, tak asi ten môj starší upravený. Boli to pôvodné zvuky od Dejva, ktoré som vtedy mierne upravil, ale konkrétne s bastardmi som nerobil nič, lebo ich nepoznám. Odomňa súhlas má, ale bolo by dobré aj vyjadrenie Dejva.

Jacek napsal:
Martens napsal:
Dráčik napsal:
Jasně. Ve zkratce :

Martine,
Zvuky pro 371/372, DB 180 jsem dělal já. Pokud myslí ty z mých stránek, napiš mu, že můj souhlas má.

Petře, mu šlo zřejmě o tyto zvuky http://duuso.demmsts.sk/zip/sndelok.zip, kde má Miro balík zvuků na x6x - Partyman79 dělá zvuky i na 363 (dle textu). Nicméně v ukázce z linku mi ty zvuky na 371 (DB 180) nepřišly moc věrohodné a možná by stálo za to mu vysvětlil, že jsou odlišné.

Hello !

My translator gave me a translation of your texts.

I am aware that the Skoda locos sound different by each type especially because of different engine types. To be honest: I am lucky to have this one sound finished. Constructing different sounds for different kinds of this loco would need weeks and months. That's just too much and too many other locos are waiting to get better enginesounds in Trainz.

Lastly I thank you very much for your permissions. I uploaded the package here:

http://www.trainzdepot.net/modules/download/singlefile.php?cid=23&lid=239

Back
Nahoře