fungovanie oboch zberačov (šmykadiel) na rade 240

lakitouch

Skladník
Helou hoši :)
Chcem sa spýtať či mi niekto nevie poradiť ako spraviť na Laminátkach,aby fungovali oba zberače,kedže po prechode na druhe stanovište mam stale len ten jeden a teda nad sebou čo,bz vlastne nemalo byť.
Lebo napr na radach 263,363 a pod to funguje a dokonca už som aj kopcil do prislušnich Eng suborov prikaz PantographToggle
1 ( 0 1 0 )
PantographToggle2 ( 0 1 0 )
PantographToggle_4 ( 0 1 0 )
a stale nic ,napr aj do modelu 240 022 retro a mam 1,8 bin nainštalovany
dakujem za radu :!)

lakitouch napsal:
Helou hoši :)
Chcem sa spýtať či mi niekto nevie poradiť ako spraviť na Laminátkach,aby fungovali oba zberače,kedže po prechode na druhe stanovište mam stale len ten jeden a teda nad sebou čo,bz vlastne nemalo byť.
Lebo napr na radach 263,363 a pod to funguje a dokonca už som aj kopcil do prislušnich Eng suborov prikaz PantographToggle
1 ( 0 1 0 )
PantographToggle2 ( 0 1 0 )
PantographToggle_4 ( 0 1 0 )
a stale nic ,napr aj do modelu 240 022 retro a mam 1,8 bin nainštalovany
dakujem za radu :!)

Hezký den!
Tak zápis třetího řádku má být: PantographsToggle_4 a mám taky pocit, že by ten sběrač v modelu měl být animovaný. Pokud ne, je to marný. F.

Väčšina laminátok, až na tie Skúrove, majú animovaný len jeden zberač. Takže tam s tým nič nenarobíš.

A teda ozaj nieje žiadna iná možnosť zanimovať aj druhý zberač,kedže pri akejkolvek aktivite to divne vyzerá a teda nieje to ani podla predpisov :(

Buď si tú laminátku otoč v conbuilderi, alebo si stiahni 240-100 z http://skura.msts.cz/elektricke.html
Dalo by sa to aj zanimovať, ale to by bolo asi trocha komplikovanejšie.

mno ono tu mam stiahnutu,ale cchel som aj nejaku inaksiu aj napr kalsicku žlto,cerveno,sivu :D
Abo napr Retro laminatka 240 022

Back
Nahoře