Moje dotazy

Tak tomu nerozumím, ten vůz se takhle vůbec nezobrazuje (název vozu). Maáš složkku:
Train Simulator\Trains\Trainset a do složky Trainset dávaš složky s vozy takže zrovna u toho 043 máš ve složce trainset složku cd_043 a v ní soubory textur a wag, s a sd soubory.
Jinak CB mám verzi 2 4 0 3

Tak tomu nerozumím, ten vůz se takhle vůbec nezobrazuje (název vozu). Maáš složkku:
Train Simulator\Trains\Trainset a do složky Trainset dávaš složky s vozy takže zrovna u toho 043 máš ve složce trainset složku cd_043 a v ní soubory textur a wag, s a sd soubory.
Jinak CB mám verzi 2 4 0 3
Přesně tak, jen, že na začátku místo Train Simulator mám Openrail.

Tam je ale problém, že se ti nějak blbě zobrazuje celý trainset a tím se to nemusí chovat celé korektně. A nevím teda proč.

Zkoušíš ConBuilder spouštět jako správce? Popř. to zkus zobrazit v TSRE5 a uvidíš, jestli se ti to tam zobrazí. :)

TSRE je jakoby ConBuilder. Však mrkni na obrázky.
Jsem naprosto u vytržení. :D Nejen, že vše funguje tak jak má a že je ve všem perfektní pořádek, ale ještě ke všemu jsou tam krásné náhledy vozidel a consistů. Rovněž jsem ocenil i seznam dosud vytvořených consistů, protože když chci něco opravit, nemusím se hrabat ve složkách, ale to co chci přepsat mám hned ve vedlejším sloupečku. Díky moc za radu. Odteď používám TSRE5.Snímek obrazovky 2021-01-17 132629.jpg

Back
Nahoře