Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
eMeSTéSák napsal:Ahojte všichni,
dostal jsem nápad, za který snad nebudu ukamenován. A to sice udělat anketu na téma v nadpise vlákna. Jde mi o to, vysledovat, jaké je v české MSTS scéně nejoblíbenější vozidlo (typ vozidla).
eMeSTéSák napsal:A když je řeč o pendolinech, mohl by mi někdo říct, jestli se někdo chystá na skutečné pendolino (řada 680), protože to, co v současnou dobu máme ve svých trainsetech je jen jaksi reskin nějaké asi maďarské soupravy. Sice je skin povedený, ale realita je "realita" (v podání MSTS). A dále jeden dotaz: tak trochu jsem procházel internet a na stránkách autora modelů Pikku, konkrétně Dana Masláka, který dělá jednotku 844 Regioshark, tak jsem se chtěl zeptat, kdy vyjde (vím, je to na stránkách celkem nové, ale jen tak informativně, protože když jsem to tam spatřil tak mi okamžitě "stoupl krevní tlak" protože by to byla příležitost, jak udělat mojí aktivitu na trati 130 zase o kus reálnější když na téhle trati jezdí (konkrétně úsek Chomutov - Most) tato jednotka a navíc ze stanice CV hl.n pravidelně odjíždím ze školy v téhle jednotce). A ještě dotaz ohledně pohledů: je technicky proveditelné, aby byl na téhle jednotce (844) definován pohled cestujícího i pohled "vpravo" z jednotky ven pomocí klávesy 5?Děkuji za jakékoli informace a taky za přečtení tohoto "malého" textu.
Michal napsal:Pánové, nechci šířit poplašnou zprávu, ale Pikku se na slezině nechal slyšet, že s modelováním do MSTS končí a přechází na TS2014...
Já tušil, že dole v suterénu celou dobu jen nepojídáte párky.Michal napsal:Pánové, nechci šířit poplašnou zprávu, ale Pikku se na slezině nechal slyšet, že s modelováním do MSTS končí a přechází na TS2014...
No jasně, dole bylo tajné záškodnické TS doupě, které svou činností rozvracelo MSTS slezinu.Zbyněk Šemora napsal:Já tušil, že dole v suterénu celou dobu jen nepojídáte párky.
Michal napsal:... No jasně, dole bylo tajné záškodnické TS doupě, které svou činností rozvracelo MSTS slezinu.![]()
Tax napsal:Však v MSTS už majú takmer všetko...
Ale dochoval!Stingray napsal:Tax napsal:Však v MSTS už majú takmer všetko...
Osobně za sebe můžu říct že ještě jeden stroj mi chybí - ČSD 275.0. Pekelná škoda, že se žádný reálný kus nedochoval. Všechno sežral autogen..... S touhle kráskou se projet, to by bylo žůžo..... No aspoň že sny mi nikdo ukrást nemůže...
Zbyňku, už jsi někdy slyšel, že by se revoluse dělala při bifteku???Zbyněk Šemora napsal:Já tušil, že dole v suterénu celou dobu jen nepojídáte párky.
A jak dlouho jste jej přemlouvali ?![]()
Miky945 napsal:Ale dochoval!
Stingray napsal:Miky945 napsal:Ale dochoval!
Mluvíme o stejném stroji? Cca 60 tun živé váhy Gölsdorfova dítka? Nohatá, resp. KkStB řada 108? Jestli jo, tak tu chcu vidět na vlastní oči... :cyclops: