kiski
Skladník
Zdravím páni,
som tu nový, ani neviem, či to píšem do dobrej sekcie, ak nie, tak sa ospravedlňujem...
Chcel by som vytvoriť kabínu primárne pre radu 183, popr. 182 (nie sú úplne zhodné, ale pomocou dobrých foto sa dá všetko vytvoriť...
) pre simulátor RW TS2014. Neviem sa však dopracovať nikde ku kvalitným fotkám, z ktorých by sa dali vytvoriť kvalitné textúry. Preto by som chcel poprosiť, či niekto nemá nafotenú kabínu tejto rady do detailov, tzn. všetky popisky, nápisy, boky kabíny, zadnú stenu, samotný pult, prístroje, brzdiče... atď, jednoducho celú kabínu do detailu. V tomto simulátore je totiž ako iste viete kabína komplet v 3D, takže všetko musí byť otextúrované...
Viem, že na tomto fóre sú vynikajúci fotiči, tak ak niekto má podklady alebo je ochotný to pre mňa nafotiť, bol by som veľmi vďačný... Samozrejme by bol dotyčný uvedený ako poskytovateľ podkladov...
Skúšam to už všade možne, ale zatiaľ bez úspechu...
Vopred ďakujem
Braňo
som tu nový, ani neviem, či to píšem do dobrej sekcie, ak nie, tak sa ospravedlňujem...
Chcel by som vytvoriť kabínu primárne pre radu 183, popr. 182 (nie sú úplne zhodné, ale pomocou dobrých foto sa dá všetko vytvoriť...
Viem, že na tomto fóre sú vynikajúci fotiči, tak ak niekto má podklady alebo je ochotný to pre mňa nafotiť, bol by som veľmi vďačný... Samozrejme by bol dotyčný uvedený ako poskytovateľ podkladov...
Skúšam to už všade možne, ale zatiaľ bez úspechu...
Vopred ďakujem
Braňo
Naposled editoval moderátor: