Chyba Praha hl.n

Opavan99

Začátečník
Ahoj.Jsem zde nový a potřeboval bych poradit.Pokaždé když zapnu mapu 321 a zvolím si místo spawnutí Praha Hl.n,hra se načte a hned spadne.Nevíte,čím by to mohlo být?Děkuji za rady. :)

Opavan99 napsal:
Ahoj.Jsem zde nový a potřeboval bych poradit.Pokaždé když zapnu mapu 321 a zvolím si místo spawnutí Praha Hl.n,hra se načte a hned spadne.Nevíte,čím by to mohlo být?Děkuji za rady. :)

Mám stejný problém ale bohužel to tady nikdo nevysvětlil. Bylo tady více takových uživatelů a dotazů po aktualizaci a bylo řečeno, že kdo má legálně zakoupenou trať a správně nastavený pc, tak mu to dělat nebude.

Možnost je,že mám vysoké rozlišení.Něž se to seklo a spadlo,tak se mi ukázalo,že mám pouze 3 fps.Asi to bude tímto.

Za prvé, v MSTS nejsou mapy ale tratě. Za druhé, onen postup nastavení je nezávislý na trati ale platí obecně. A za třetí, nic se nestane samo od sebe. Přemýšlej co se od té doby změnilo (aktualizace systému, nějaké jiné zásahy atd.).

Promiňte.Žádné aktualizace,ale něco jsem dělal jsem v nastavení msts a přidal pár vagónů,ale zbytek tratě jde. :(

jmm napsal:
Opavan99 napsal:

Mám stejný problém ale bohužel to tady nikdo nevysvětlil. Bylo tady více takových uživatelů a dotazů po aktualizaci a bylo řečeno, že kdo má legálně zakoupenou trať a správně nastavený pc, tak mu to dělat nebude.
Já nemám s 321 sice nic společného, ale je normální, když si koupím placku s tratí, tak si pročtu návody a přesto mám problém, napíši autorovi tratě.

Ale pro MSTS platí všeobecně, že za dodržení předepsaných postupů nepadá. Maximálně po delší jízdě, až se zaplní paměť, tak může nastat selhání sms (chybová hláška). Tomu se předchází, že si hru občas uložím, napřiklad po dosažení nějaké větší stanice.
Pak MSTS shazuje nekompatibilní trasa nebo zapnuté stíny v nastavení nebo změna v nastavení v menu MSTS. To nastane pád ještě před načtením scénáře. Tady je nutné dle návodů reinstalovat MSTS BIN.

Asi tolik mé doplnění. Nejde jen o Prahu, ale MSTS všeobecně. Jen velké stanice a husté zástavby jsou na stabilitu háklivější. Proto se pády neprojeví na jednoduchých malých tratich.

To hlavní pro stabilitu jsem nenapsal, protože to tady už bylo řečeno.

Děkuji za rady.Po zapsání mem:512 vše šlape jak má,akorát pak začne vyskakovat chyba sms souborů.FAQ jsem četl ale na stránkách jsem nic o zjednodušené Praze nenašel.Nevíte,kde to najdu?Nebo to je pouze to upravené staniční hlášení?Děkuji.

Tady máš přímo odkaz: http://www.trat321.cz/aktualizace/praha.rar
Stačilo použít strýčka Google :)
Snad ti to už teď pojede :)

Pokud vím, tak zjednodušená Praha už nefunguje. To je už historie.

Máš nejnovější aktualizaci tratě? A opravdu správně napsaný parametr? Máš upravený soundcfg.dat od Jacka?

Pavlík napsal:

Máš nejnovější aktualizaci tratě? A opravdu správně napsaný parametr? Máš upravený soundcfg.dat od Jacka?

Aktualizace 19,bez slabšího hlášení,a ten soundcfg.dat nevím,co bych tam měl upravovat.Padá to jenom u Hl.n :(

Opavan99 napsal:
Pavlík napsal:

Aktualizace 19,bez slabšího hlášení,a ten soundcfg.dat nevím,co bych tam měl upravovat.Padá to jenom u Hl.n :(

Počkej, proč aktualizace 19? Ty si trať neupdatuješ? A v soundcfg hlavně nic neupravuj a použij ten osvědčený od Jacka.

prolam napsal:
Opavan99 napsal:
Pavlík napsal:

Počkej, proč aktualizace 19? Ty si trať neupdatuješ? A v soundcfg hlavně nic neupravuj a použij ten osvědčený od Jacka.

Neni cas.Updatuju zejtra,ake co si mam stahnout od Jacka?

Back
Nahoře