Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Opavan99 napsal:Ahoj.Jsem zde nový a potřeboval bych poradit.Pokaždé když zapnu mapu 321 a zvolím si místo spawnutí Praha Hl.n,hra se načte a hned spadne.Nevíte,čím by to mohlo být?Děkuji za rady.![]()
Pavlík napsal:A parametr mem:512 zapsán jest?
Návod je mimo jiné v sekci FAQOpavan99 napsal:Pavlík napsal:A parametr mem:512 zapsán jest?
A to najdu kde,prosím?
Opavan99 napsal:Promiňte.Žádné aktualizace,ale něco jsem dělal jsem v nastavení msts a přidal pár vagónů,ale zbytek tratě jde.![]()
Já nemám s 321 sice nic společného, ale je normální, když si koupím placku s tratí, tak si pročtu návody a přesto mám problém, napíši autorovi tratě.jmm napsal:Opavan99 napsal:Ahoj.Jsem zde nový a potřeboval bych poradit.Pokaždé když zapnu mapu 321 a zvolím si místo spawnutí Praha Hl.n,hra se načte a hned spadne.Nevíte,čím by to mohlo být?Děkuji za rady.![]()
Mám stejný problém ale bohužel to tady nikdo nevysvětlil. Bylo tady více takových uživatelů a dotazů po aktualizaci a bylo řečeno, že kdo má legálně zakoupenou trať a správně nastavený pc, tak mu to dělat nebude.
Pavlík napsal:Pokud vím, tak zjednodušená Praha už nefunguje. To je už historie.
Máš nejnovější aktualizaci tratě? A opravdu správně napsaný parametr? Máš upravený soundcfg.dat od Jacka?
Opavan99 napsal:Pavlík napsal:Pokud vím, tak zjednodušená Praha už nefunguje. To je už historie.
Máš nejnovější aktualizaci tratě? A opravdu správně napsaný parametr? Máš upravený soundcfg.dat od Jacka?
Aktualizace 19,bez slabšího hlášení,a ten soundcfg.dat nevím,co bych tam měl upravovat.Padá to jenom u Hl.n![]()
prolam napsal:Opavan99 napsal:Pavlík napsal:Pokud vím, tak zjednodušená Praha už nefunguje. To je už historie.
Aktualizace 19,bez slabšího hlášení,a ten soundcfg.dat nevím,co bych tam měl upravovat.Padá to jenom u Hl.n![]()
Počkej, proč aktualizace 19? Ty si trať neupdatuješ? A v soundcfg hlavně nic neupravuj a použij ten osvědčený od Jacka.