Problém pri rozbaľovaní trate

sevil086

Začátečník
So dôchodca a mám problém s MSTS. Kúpil som nový notebook s WIN 7 a pri rozbaľovaní trate mi nefunguje INSTALLME.bat. Môže mi niekto poradiť, kde je chyba?
Druhá otázka, keď si nainštalujem MSTS.BIN, pohľady kamier mi neúmerne zväčšia pohľad na vlak a súpravu celú vlastne vôbec nevidím, iba časť lokomotívy. Samozrejme, že sa to dá zmenšiť tlač. Page Up a Down, ale iba ten výsek, ktorý je na obrazovke. Čo s tým. Ďakujem vopred za rady.

Ve W7 neinstaluj MSTS do Program Files. Nainstaluj jej mimo tuto složku např. C:\ Hry. Všechny doplňkové soubory k MSTS spouštěj jako správce.

Niekde sa dajú zohnať aj iné nastavenia kamery, alebo sa to dá aj vlastnoručne pomeniť v príslušnom súbore camcfg.dat .

Alebo si ten pôvodný originálny súbor zazálohuj a po inštalácii bin nahraj nazad.

To byly původně dvě otázky - nespouští se mi instalme.bat při instalaci tratě do Win7 a druhá otázka je týkala MSTS Bin, kde mi nefunguje kamera, zobrazuje jenom velikou lokomotívu a nic víc. Loko normálně jede, všechny funkce pracují, jenom nejde zmenšit, jako se to dá bez bínu udělat číslem 8, kdy obraz dostanu do normálního stavu a vidím i vagóny a krajinu a můžu přepínat číslama 1,- 5 různe obrazy kamer.

reaktor lépe číst než něco plácneš ... sevil086 se ptal na dvě věci, jedna se týkala bat souboru, druhá kamery, takže reakce byly adekvátní, tedy s výjimkou té tvojí ...

Nemohu posoudit všechny bat soubory, ale jeden používám pro MSTS při konverzi s souborů do txt a zpět. Ve Win7 funguje tak, jako fungoval ve starších systémech ...

Back
Nahoře