Skoro letni setkání na Olešné:

Miky945

Hradlař
Takže, po dohodě se ségrou je volný termín na chaloupce 31.5.-1.6.
My "stařečci" budem spát uvnitř a v případě většího zájmu "mlaďoši" pod širákem nebo ve stanech.
Mirek

Tak termín se blíží a nikdo nic, tak se chci zeptat kdo přijede.
Na slezině v Praze byli všichni pro tento termín.
Napište mě SZ, kdo přijede.
Zatím je přihlášen Kimir a Dvacka s kamarádem.
Budu tam jako obvykle již od pátku 30.5.
Mirek

Já bych přijel, ale mám problém že následující den (2.6.) mám být čistě náhodou v Brně v dopoledne na odjezd na vícedenní exkurzi. Kdybych nemusel v neděli z Blanska do Prahy a následující den zase do Brna, tak bych klidně dorazil byť i s věcmi na exkurzi.

Já jinak pojedu R 871 Rudolf Těsnohlídek z Chocně do Blanska.V 18:41 příjezd v Pátek. Miky945: pokud bude taxislužba nahoru v podobě Martina,jako posledně.nebylo by to špatné ;) . Jinak ten kamarád je asi Peta Perner Paťava.V Praze snámi spal,mám dojem že měl jako jedinej samotku.

Miky945 napsal:
Tak termín se blíží a nikdo nic, tak se chci zeptat kdo přijede ....

Tax pravdepodobne príde opäť vlakom v sobotu. Príchod včas oznámim.

VáclavS napsal:
Já bych přijel, ale mám problém že následující den (2.6.) mám být čistě náhodou v Brně v dopoledne na odjezd na vícedenní exkurzi. Kdybych nemusel v neděli z Blanska do Prahy a následující den zase do Brna, tak bych klidně dorazil byť i s věcmi na exkurzi.
Václave, není problém já tam zůstanu až do pondělí rána.
Mirek

Ještě musím zavolat Tomášovi Kankovi.
A co Poison??? Kvůli němu se to posouvalo na tento termín.

KimiR napsal:
.....Jinak ten kamarád je asi Peta Perner Paťava.V Praze snámi spal,mám dojem že měl jako jedinej samotku.

Ano, maš pravdu. Kamarád je Peta Perner Paťava.
Ale na slezině spal v pokoji společně s Taxem a DanJ.
Samotný pokoj na slezině měl Gajdma.

poison plečnik tkanička s tím stále počítá :D , ještě je čásek na upřesnění času dostavení. ;)

Zdravím,
z důvodu velkého zaneprázdnění se moc zde na fóru nevyskytuji.
Ale od této soboty už budu na Oldě a budu v kontaktu zde.
Už se těším, pivo bude Svijany a snad vyzkouším i karbanátky s tvarůžkama.
Vzadu by již měli být postele nad sebou. takže místa pro deset až patnáct lidí bez problému. Kromě Taxe spacák a karimatku (deku)sebou.
Mirek

Potvrzuji příjezd za týden v pátek 30.5. R 871 Rudolf Těsnohlídek z Chocně do Blanska.V 18:41 příjezd.kdo pojede stejným vlakem dejte vědět ad se najdeme.Lukáš

Lukáši, asi tě zklamu, tentokrát nejedu autem takže dovoz Busem, pěškochodem a nebo že by přijel někdo jinej

Pokud budou takové parna jako tento týden,klidně se do toho kopce projdu pěšky,ve 3/4 na 7 už takové teplo nebude a když bych náhodou se nedostavil tak vyšlete záchranou četu naproti :D

Takže s Vencou jsem již mluvil a pro ostatní.
Nebyl bych to já ,aby jsem v sobotu večer neusnul a nespadl z lavičky tak nešťastně, že záda mám jeden oteklý celek, hybnost mizivá a do dneska jsem nebyl jistý, jestli nemám prasklý krční obratel.
Nicméně asi nemám a slezina tím pádem není ohrožena.
Pro ty, jenž mě píší SZ.[/u]
Je to Blansko-Olešná.
Odjezd autobusů z Blanska v sobotu: 6:39, 8:40, 11:15, 13:39 z 5 nástupiště.
Všichni jsou zváni, a pro malý zájem, spaní vevnitř zajištěno.
Zve Mirek

Miky945 napsal:
.. Odjezd autobusů z Blanska v sobotu: 6:39, 8:40, 11:15, 13:39 z 5 nástupiště.

Zdá sa, že Tax príde vlakom o 10:30. Takže 3/4 hodiny pobudne na stanici :D

Přátelé, kamarádi,
mrzí mne to, ale tentokrát nedorazím.
V pátek kámoš slaví kulatiny, a byl jsem požádán o vytvoření gulášku a drštkové, takže v pátek od rána budu na nohou. Odpoledne se tam sjede (myšleno jako že přijede! :D) parta skvělých muzikantů, takže jak to znám, budeme jamovat až do rána. Tudíž v sobotu dopoledne budu nepoužitelný a zbytek tohoto dne pracovního volna pojedu výběhem a budu z plných sil spalovat, neboť v neděli mám denní.
Před nějakými pětadvaceti lety bych to dal, ale už jsem lehce opotřebovaný (tím pádem méně odolnější), a také se u mne projevují náznaky jakési zodpovědnosti.
Proto mne prosím pro tentokrát omluvte, příště (pokud nebudu zrovna někde hrát a Miky mi dá vědět dřív :)) se velmi rád určitě zúčastním.

Mějte se fajn, Tom Kaňka

Back
Nahoře