GVD a radenia nákladných vlakov

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TomoSK
  • Datum začátku Datum začátku

TomoSK

Začátečník
Zdravím,
hľadal som na fóre aj vo FAQ, ale odpoveď som nenašiel, preto sa pýtam - neviete niekto, hlavne tvorcovia aktivít, kde by som mohol zohnať radenia nákladných vlakov? Chystám sa zabiť nudu tvorením jednej aktivity, ktorú mám už dopredu premyslenú, ale neviem čo s nákladnými vlakmi. CP som našiel na stránke ČD Cargo, ale radenie, to neviem. Bol by som rád za akúkoľvek pomoc. :) Ďakujem.

Radenie nakladnych vlakov nenajdes nikde :-) pri nakladnych vlakov sa pouziva tzv. Plan vlakotvorby. ale tak pri nakladnych vlakoch skus mat pravidelne vozby. To sa neda, preto radenie nakladnych vlakov neexistuje a je to cisto na tvojej fantazii alebo si pozri nejake fotky.

Delay napsal:
Radenie nakladnych vlakov nenajdes nikde :-) pri nakladnych vlakov sa pouziva tzv. Plan vlakotvorby. ale tak pri nakladnych vlakoch skus mat pravidelne vozby. To sa neda, preto radenie nakladnych vlakov neexistuje a je to cisto na tvojej fantazii alebo si pozri nejake fotky.
Používá se plán řadění nákladních vlaků, plán vlakotvorby ne.

A mám ešte jednu otázku. Vytvoril som si základ jednej aktivity, a ako vlak som dal RegioPanter. Išiel som aktivitu otestovať, no hneď ako som na ňu klikol, celá hra spadla. Nevyhodila ale žiadnu chybovú hlášku. Keď som ale potom dal voľnú jazdu, išlo to takmer bez problémov, až na to, že v každej kabíne neskutočne nepríjemne hučalo. Nevie niekto, čo s tým?

TomoSK napsal:
A mám ešte jednu otázku. Vytvoril som si základ jednej aktivity, a ako vlak som dal RegioPanter. Išiel som aktivitu otestovať, no hneď ako som na ňu klikol, celá hra spadla. Nevyhodila ale žiadnu chybovú hlášku. Keď som ale potom dal voľnú jazdu, išlo to takmer bez problémov, až na to, že v každej kabíne neskutočne nepríjemne hučalo. Nevie niekto, čo s tým?

Bohužel se nejedná o chybu o vás, ale je to problém Panterů, který bohužel zatím nejde vyřešit.

Co já vím, tak tam byla jen nějaká chyba co se týče nástupu cestujících, že v aktivitách nefungoval nástup, ale o jiných chybách nevím.

A taktiež mám ešte jednu otázku, keď sa chystám rozbaliť aktivitu do trati BP, vypíše, že sú potrebné trate Breclav - Praha, UID Breclav - Praha. Môže to spôsobovať to, že mám nainštalované 2 MSTS?

Back
Nahoře