Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Máš to docela pečlivě udělané, to chválím. Přeji Ti, abys vydržel.
Jen by to chtělo více se pohrát s terénem. Tento násep udělat Zbyňkovým způsobem nebo alespoň zhladit.
Tenhle transfer pod kolejema není nic moc, vytáhni si z mých tratí nějaký lepší. A vlož ho pod nádraží vícekrát za sebou.
A máš tam zbytečně mnoho stolových hor, měl bys jim dát zaoblený český tvar. Koukni na fotky a inspiruj se reálnými tvary. Svahy našich hor nejsou zpravidla tak šikmé. Moje rada je, abys prvně udělal pořádně terén a teprve pak vegetaci.
Mě pohledem na ty kopce také svrbí klávesa F napojená na Joystick v režimu turbo, kdy tlačítko na pár minut zatížím například pivní lahví. Ale nejprve označím kopec. A než vypiji pivko, mám kopec zaoblený jak prdelku.
Jinak Jirkovy rady jsou dobré. Já jen doplním, pod nádraží dávám modely náspů například pro 6 kolejí. Jednak je tam jemný štěrk a jednak se vyřeší okolí, protože například podél trati může vést silnice, ale v jiné výškové rovině. A to se pak splácat z terénu nedá, stejně jako náspy pod tratí.
Děkuji za poznatky.....nu já Joystick používal naposledy tak před 10 lety na Playstation1 kde se mi to turbo tlačítko hodilo taky.. ale až si vymačkám klávesu F tak si ho možná pořídím na PC
Ahoj, vypadá to super, nič náročné. Dúfam že to pojde hrať aj cez Open Rail ... Na taký multiplayer s posunmi z jedné staničky do drhej super chválim držím palce nech ťa neprejde chuť k stavbe.