Ondras8_CZ
Cestující
Zdravím, z ničeho nic mi při načítaní jakékoli mapy vyskočí hláška:Selhalo načtení souboru sigcfg.dat . Nevíte někdo čím to může být?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
YoLi napsal:Niektoré trate vyžadujú MSTS Bin práve kvôli korektnému správaniu sa návestidiel. Skús preinštalovať Bin a potom spustiť trať.
dvacka napsal:Ahoj,
chybu s těmito řádky to většinou píše tehdy, když není správně nainstalován MSTS BIN.
Máš před instalací BINu nainstalován MSTS Patch??
YoLi napsal:Môže byť aj to, ako vraví dvacka, ale skôr si myslím, že sa snažil prepísať jednu verziu BIN-u inou (pokiaľ len neodinštaloval...). Takže odinštalovať, v hlavnom adresári MSTS máš aj niečo ako Uninstall MSTS Bin, následne znova nainštaluješ MSTS BIN a malo by ti všetko fungovať. Ak to nevyrieši problém so sigcfg.dat, potom, ako vraví Vidlák, je súbor poškodený. No zdá sa mi nepravdepodobné, aby bol poškodený u všetkých tratí, rovnako tak aj pri pôvodných, ak si ich skúšal spustiť.
jess napsal:YoLi napsal:Môže byť aj to, ako vraví dvacka, ale skôr si myslím, že sa snažil prepísať jednu verziu BIN-u inou (pokiaľ len neodinštaloval...). Takže odinštalovať, v hlavnom adresári MSTS máš aj niečo ako Uninstall MSTS Bin, následne znova nainštaluješ MSTS BIN a malo by ti všetko fungovať. Ak to nevyrieši problém so sigcfg.dat, potom, ako vraví Vidlák, je súbor poškodený. No zdá sa mi nepravdepodobné, aby bol poškodený u všetkých tratí, rovnako tak aj pri pôvodných, ak si ich skúšal spustiť.
Vyzkouším to a napíšu. Jinak zatím dík za pomoc .
Dosud jsi nenapsal o jakou trať jde???jess napsal:Tak to nepomohlo.jess napsal:Vyzkouším to a napíšu. Jinak zatím dík za pomoc .
Miky945 napsal:Dosud jsi nenapsal o jakou trať jde???jess napsal:Tak to nepomohlo.jess napsal:Vyzkouším to a napíšu. Jinak zatím dík za pomoc .
Mirek
Vidlák napsal:Které to jsou ty "všechny"??? Nepleteš si trať (mapu) s aktivitou (úlohou, scénářem). Když napíšeš, která trať to je, pak se teprve dá něco řešit.