Open Rails - galerie obrázků a videí

Neviem o čom píšeš ale celý skin som robil na model 754 054 :D Žiadne tvoje textury neboli použité.
Jestli chceš, abych tady z Tebe udělal veřejně blbce, stačí říct, nejsem blbej a své textury si poznám, i když je to už nějaký pátek, kdy jsem skin 754 074 dělal.. Minimálně celá zelená část stroje je z mých textur, sedí záhyby střechy na textuře boku, střecha též, ani brejle nemáš originální, všechno moje textury. Já neměl nikdy problém povolit úpravu mých textur, ale fakt nemám rád, když se někdo snaží dělat blbce ze mě.

Čau Dane.
Nemůže to být fakt podoba čistě náhodná? U JohnRailman, se mi nějak nechce věřit, že by vykrádal textury.
Ne, podoba opravdu není čistě náhodná. Nechci tu vytahovat porovnávací screeny, protože furt nějak doufám, že se JohnRailman přizná, ale očividně lhaní je jednodušší, než se přiznat... Pak se ale bude každý divit, že se většina autorů na tvorbu vys...., protože dnes si tu s veřejnou tvorbou dělá každý co chce a slušnost se už zřejmě vytratila úplně. A přitom to ještě nikoho nezabilo, zeptat se na povolení... Ale chápu, že většinu téhle (a i třeba RW komunity) zajímá jen to, aby byl další stroj ve sbírce, a jak vznikl, už nikoho nezajímá.

Nevím, tohle nedovedu posoudit. Tak jsem se jen zeptal. Já skiny ČSD upravuji z originál textur autorů, bo moc fotek není, vlastně žádné, myslím fakt z provozu. Ale autory samozřejmě o svolení žádám, pokud jsou tedy ještě aktivní, nebo je na ně kontakt.

Ne, podoba opravdu není čistě náhodná. Nechci tu vytahovat porovnávací screeny, protože furt nějak doufám, že se JohnRailman přizná, ale očividně lhaní je jednodušší, než se přiznat... Pak se ale bude každý divit, že se většina autorů na tvorbu vys...., protože dnes si tu s veřejnou tvorbou dělá každý co chce a slušnost se už zřejmě vytratila úplně. A přitom to ještě nikoho nezabilo, zeptat se na povolení... Ale chápu, že většinu téhle (a i třeba RW komunity) zajímá jen to, aby byl další stroj ve sbírce, a jak vznikl, už nikoho nezajímá.
Áno prepáč, tam tá strecha bola použitá z nejakej 754, to je pravda.

Back
Nahoře