Open Rails - galerie obrázků a videí

Jaké používáš nastavení Open Rails? Připomíná mi to spíš TS 2015.
Po pravde neviem, čo ti na to odpovedať, nemám žiadne skryté kúzelné nastavenie ale len to čo OR ponúka. A čo sa týka grafiky, neponúka prakticky nič, takže môžme hovoriť o originál nastaveniach. Jediné čo mám navyše je zapnutý antialiasing v ovládačoch grafiky a pár vlastných textúr nahradených za pôvodné v trati samotnej, pretože ma tie originálne doslova demotivovali a neboli z nich tak pekné screeny.

Využiju situace a zeptám se v oblasti grafiky:
- dříve jsem měl GK (Radeon HD6670) na nominálních parametrech a pro provozování OR jsem používal nastavení podpůrného programu RadeonPro. Nedávno jsem pro lepší zobrazování v MSTS nastavil ovladač GK podle doporučení, zveřejněném zde - http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2216/page-7.
Protože se mi nastavení celkem osvědčilo, zkusil jsem jej aplikovat na OR, ale výsledek byl šokující: zobrazení sice OK, ale po chvilce provozu jsem zjistil, že OR začíná postupně požírat objekty (jako když se blíží mlha) až na vzdálenost cca 200-300m. Změna viditelnosti v OR nepomáhá. Podle nastavení GK je rychlost požírání různá. FPS se pohybuje v mezích do 30. Zkoušeno Pardubice - Kolín (BP) a Olomouc - Velká Bystřice (310).
Může mi prosím někdo vysvětlit, čím to je způsobeno a jak mám přizpůsobit nastavení GK, aby zobrazování bylo korektní?

Naposled editoval moderátor:
Obrázky pěkný a teď nám prozraď, kde se dají sehnat takové krásné kovové hlavy kolejnic. Na trati BP ani 321 toto v OR standartně neuvidíš.

Obrázky pěkný a teď nám prozraď, kde se dají sehnat takové krásné kovové hlavy kolejnic. Na trati BP ani 321 toto v OR standartně neuvidíš.
Heh, to už si hádam piaty človek čo sa ma to pýta, ale moja odpoveď je stále rovnaká - sú to defaultné kolajnice priložené k trati, nakoľko ja som s textúrami kolajníc vôbec nič nerobil. Jediné čo ma napadá je, že je možné, že tento kovový odlesk je len prejasená pôvodná farba. A to tým, že mávam v OR nastavenú vysokú úroven svetla, alebo teda nasvietenia. Skúste si aj vy v OR zvýšiť "brightness" na povedzme 130% či vám to vytvorí ten svietivý odlesk kolajníc.

Tak nastavením HDR to není. Je to jinou texturou.
Na německém fóru jsem trochu pročítal - skladba kolejí je následující:
- acleantrack1.ace a acleantrack1_xx.ace jsou podloží (dřevěné, betonové,...)
- acleantrack2.ace definuje texturu hlavice koleje ze shora a ze strany

Teď je ještě otázka, zda-li bys nám ji (acleantrack2.ace) neposkytl veřejně. :-)

Back
Nahoře