Open Rails - galerie obrázků a videí

Ten tuning je : jsou to kryty zařízení umožňujícího sledování vozidel.
PosiTreX - GPS monitoring system
POSITREX je mezinárodní elektronický systém pro sledování, kontrolu a zabezpečení vozidel nebo jiných pohyblivých a statických objektů přes internet, který funguje na principu kombinace technologií GPS a GSM.
Po přihlášení k internetovému portálu www.positrex.cz uživatel získá on-line dohled nad vozidlem nebo jiným pohyblivým objektem v kteroukoli dobu na kterémkoli místě na světě.
Jako dispečer sleduji pohyb, rychlost apod., šikovná věc.

Test pripravovanej kabiny pre 150/151 poskytnutej od Doda ,vo skvelej aktivitke od Acatusa EN 442 Bohemia(15 vozov v náročných zimných podmienkach)na čele s ČD 150205.Musím povedat,že to bol tak trochu i test mojho pc,čo znesie pri nastavení takých náročných detailov :D Ale i tak som si parádne jazdu užil a ďakujem za skvelú prácu Icikovi,Dodovi a ďalším nemenej doležitým členom teamu OR CZSK za skvelé priblíženie simulátoru k realite.....

Tak tohle jsem ještě nezaznamenal. Ale nikdy, neříkej nikdy. ORCZ, si občas "žije svým životem", viz. mizející vagón, který nikomu z testerů nezmizel, jen mně a to se testoval na naprosto shodném trainsetu... :-)

@Icik mne prokleje do třetího pokolení, ale já jsem prostě nadšený jak malé děcko... :)

Opavské lokálky, jízda Os 23474 do Hradce nad Moravicí (3. zakončení aktivity)

Back
Nahoře