Open Rails - galerie obrázků a videí

obrázky z timetable trati 310-sedmdesátá léta

Přílohy

• Bruntál_1.jpg
    Bruntál_1.jpg
    273.3 KB · Zobrazeno: 31
  • Domašov.jpg
    Domašov.jpg
    261.7 KB · Zobrazeno: 31
  • H.M.U..jpg
    H.M.U..jpg
    278.3 KB · Zobrazeno: 29
  • Hlubočky.jpg
    Hlubočky.jpg
    246.3 KB · Zobrazeno: 30
  • HVZ.jpg
    HVZ.jpg
    309.3 KB · Zobrazeno: 28
  • Jivova.jpg
    Jivova.jpg
    303.8 KB · Zobrazeno: 28
  • Krnov.jpg
    Krnov.jpg
    271.8 KB · Zobrazeno: 28
  • Milotice.jpg
    Milotice.jpg
    220.7 KB · Zobrazeno: 29
  • OL.jpg
    OL.jpg
    183.4 KB · Zobrazeno: 28
  • Op.vych.jpg
    Op.vych.jpg
    203.5 KB · Zobrazeno: 31
Ahoj, zde je ukázka na využití mnou zabudovaných variabilních proměnných závislých na pohybu hnacích kol, prokluzu a vibrací po přejetí nerovností. Nemám ještě dost kvalitní nahrávky pro zvuk TM a dalších zvuků pro prokluz. Ale jako ukázka to myslím stačí.

Ahoj, zde je ukázka na využití mnou zabudovaných variabilních proměnných závislých na pohybu hnacích kol, prokluzu a vibrací po přejetí nerovností. Nemám ještě dost kvalitní nahrávky pro zvuk TM a dalších zvuků pro prokluz. Ale jako ukázka to myslím stačí.
Tak toto by stálo za nějakou aktualizaci zvuků

To by stálo, mám sehnané nějaké nahrávky zvuku prokluzu, tak snad se z nich povede něco spachtit. Ale nebude to hned, momentálně mne zaměstnávají testy zcela překopané fyziky vzduchařiny. Též mám nově zrevidovaná ladění 809 a 810, bude tam 809.239 s mech. přenosem (a originálními zvuky, uzpůsobenými pro mechaniku, na el. přenos se nehodí), ostatní budou mít na základě dřívějších debat fiktivní el. přenos - jen tam bude potřeba ubrat strmost změn otáček, aby ta bloky se zvuky 810.577 a 508 stíhaly přepínat (chyba, kdy při rychlejších změnách zvuky vynechávají, nebo vypadávají, bohužel stále není opravena.

Problém zatím je také ten, že nové triggery nezná klasická/MGverze OR. A ty hned spadnou po detekci v sms souborech. Takže to musím nějak pořešit, ale zatím nevím jak.

... Jen ty světla na tý Regíně stojí za prd. Možná má Josef už brzy v plánu ty světla napravit. :)
Je s tím počítáno, jen se k tomu prohrabat. Santa s nadílkou od Pikka toho bude mít letos plné sáně a já mu s tím ještě pomáhám balit. A abych toho neměl málo, pohrabal jsem v odpadcích z jeho vyčištěného disku. V tom smetí je spousty zajímavého materiálu, stačí jen omést, přeleštit, napsat nové nastavení pro OR, kde to udělá ještě mnoho parády. Ale blíží se čas vánoční, víc proto prozrazovat nemohu.

Back
Nahoře