Open Rails - galerie obrázků a videí

Tento výrok se mi líbí. Ve všem souhlas, ale také mám trochu zmatek v tom, která vozidla na msts-rw jsou pro Openrails, která jsou kompatibilní i pro ORCZSK a která jen pro ORCZSK. Kdyby to bylo u downloadů vyznačené, možná by i ubylo těch blbých otázek.
Až na to ze ono to tam Zbyněk je napísané. Na začiatku stránky s modelom 16x je napísané že treba mať PackX6X pre ORCZ/SK
To isté aj pri 36x.
Pri niektorých modeloch v Sekcii Ostatné je ladenie z modely-msts.cz ale to je tam tiež napísané.
Pri diesloch to ešte riešené nie je ale bude. Zatiaľ sú tam staré ladenia. Takže informovaný o tom ste :)

Až na to ze ono to tam Zbyněk je napísané.
Já jsem právě hledal Vectrony, to je v ostatních a je tam napsáno jenom tohle:
K MODELOM 371/372/180 POTREBUJETE MAŤ STIAHNUTÉ INCLUDE SÚBORY ZO STRÁNKY www.modely-msts.cz/

K MODELOM 263 POTREBUJETE MAŤ STIAHNUTÉ INCLUDE SÚBORY Z
PACK X6X pre OR CZ/SK
A žádné další info jestli je to pro OR nebo už jen pro ORCZSK, respektive co konkrétně. Protože jsem zaregistroval, že jsi někde vydal kabinu pro Vectrony, ale s poznámkou, že už je jenom pro ten nový ORCZSK.
Ale to je jen tip pro zpřehlednění stránek, kdyby tam byla nějaká ikonka u každého modelu, s čím je to kompatibilní, aby pak nedocházelo k tomu, viz debata výše.

No ja keď si otvorím Radu 193/383 tak tam vidím napísané že je potrebné mať stiahnutý Pack Vectron pre ORCZ/SK dokonca to ORCZ/SK je odkaz na stránku kde sa to dá stiahnuť aby sa to nemuselo hľadať.
V sekcii ostatné je to ako píšeš a však ak nie je uvedené inak plati to k všetkým modelom. 263 k všetkým 263 na webe. 371/372 k všetkým modelom na webe treba mág z modely-msts.cz.
Samozrejme to ostatne sa bude triediť tak aby každá tá rada bola zvlášť.
Momentálne však nemám na to čas keďže sa prerabaju svetla a kabíny tak aby odpovedali aktuálnej verzii to je prvoradé. A hlavne aby mohla ísť 754 a 750.7 s AVV von.
Edit: nebudem dávať nič ku každému downloadu.pretoze všetko bude pre ORCZ/SK a hlavne keď prídu nové svetla pre modely už nikdy nebudú kompatibilné s pôvodným OR. To len pre informáciu:)

Na jednu stranu, souhlasím s tebou, že mi nedošlo, že funkce nezávislých světel je dost WIP, a moje představa, že to bude fungovat na všech loko, byla dost naivní. Holt si budu muset počkat, než funkci nezávislých světel budou podporovat všechny vozidla (nebo aspoň většina)
Jak se přidávají nové, pokročilé funkce, obnáší to samozřejmě nějakou míru nekompatibility. Tomu se nevyhneme. Ovšem snažíme se a mohu vás ujistit, že tyto světla se dají aplikovat po ne nijak složité změně stávajícího skriptu světel na všechny modely. WIP - Work In Progress

d_lipka_001.jpgd_lipka_002.jpgd_lipka_003.jpgd_lipka_004.jpgd_lipka_005.jpg

Pánové, měl bych dotaz, 3D kabina pro Hektora nemá osbětlení budíků kl. "L"? Nebo je to záležitost ORCZ?

Dan: stáhni si návod od TrackViewer u Poisona... Tam jsou odkazy na stabilní verzi 1.4, testovací verzi a též NewYear.

Dan, bohužiaľ nebude. Bude to len u kabín do ktorých ss urobia zápisy a textúry. Je s tým hodne práce a bude to potrebné pridať do každej kabíny.

Aktivita "Podvečerní Hektor" jde do finále a už je i dynamické počasí, tak snad nebude vadít pár obrázků, které už tady jsou výš, i když nastalo několik změn.
Zatím co vy budete mít plno práce se zbrojením, posunem, k vlaku, tak vlak který jede do Prahy, se bude taky přešibovávat. Albatros, se kterým v depu pojedete chvíli souběžnou jízdu (takže lahudka pro šotouše, ale ta na obrázcích není :) ), se chystá na svou cestu.
ph_001.jpgph_002.jpgph_003.jpgph_004.jpgph_005.jpg

Tak mně to nedalo, tady je video z posunu v Třebové. Nešlo by něco udělat s tím zvukem páry, když jede 5km/h. To úplně kazí dojem.

Pierwszy etap budowy projektu Północna Polska do Open Rails wchodzi w decydującą fazę. Właśnie zakończone zostały prace na przedostatnim odcinku Stargard - Szczecin Dąbie. Efekt tych prac prezentujemy w niniejszym filmie. Kolejny odcinek to już będzie meta czyli prezentacja Szczecina Głównego i grup towarowych na Szczecin Port Centralny. Prezentowany fragment trasy przejechałem na czeskiej wersji Open Rails - OR CZ/SK w wersji 1.7.4

Back
Nahoře