Open Rails - galerie obrázků a videí

Ahoj, tak koukám, že jedeš pod OR moje dílko Dny NATO :), tak to mne zajímá, jak to bude fungovat, jak s časy dojezdů, tak s křižováním. Dej pak prosím vědět. :)
Dan
Ahoj, dám vedieť určite, iba si musím nájsť čas tu aktivitu dohrať. :)

Dobrý den, mohu se zeptat odkud máte ty textury terénu? Předem děkuji za odpověď.
Zdravím, tú textúru som si sám vyrobil. Premýšlal som aj nad uverejnením, avšak ešte tam treba pár vecí dokončiť.

A já si říkal, že ty textury na těch náspech jsou nějaké divoké. Že by to zkresloval Open Rails ? Jsou tam hodně ostré přechody jako podle pravítka na divné obrazce, na které mám alergii. :) :) :) . Už jsem chtěl jít do editoru, co jsem zase při stavění přehlédl. :) Asi to ten Trunda měl dobře vymyšlené, že jeho textury podobnou neplechu nedělají.

Po dlhšom čase prinášam ďalšie video a to z aktivity Ex 1532 "Dny NATO" v úseku Mošnov - Studénka.

Žiaľ, video občas potrháva, čo je pre mňa len ďalší z dôvodov, aby som si v lete konečne zaobstaral nové železo a potom snáď budem mať aj viac chuti do ďalších nových videí. :)

Zdravím,
sem som ešte videom neprispieval, včera som natočil jazdu rýchlikom 607 Fixinela, zo Žiliny do Košíc, na trati 321, s rušňom 362.014. Kto chce, nech si pozrie. :) Potešilo by ma, keby ste mi napísali čo robím zle, resp. čo zlepšiť, som odchovaný skôr na autobusoch a trolejbusoch, vlaky len tak pomimo :)

Jen pro info, výška kolejí je od jisté doby už ok. Jen to blbne při naklopení, tím pádem i daleko méně úprav do budoucna.

Back
Nahoře