Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Pěkné, alespoň vím, jak vypadá celá aktivita. Mě nepustí vjezdové návěstidlo do Žiaru n. H., stojím tam 5, 10, 15 minut, mezitím zmizí traffic a já furt u vjezdu. Nechceš udělat spíš obrat 5731/5734?
poison: Rado sa stalo. Super aktivita, ale nech som v nej fíroval už od začiatku akokoľvek rýchlo (čakanie v staniciach tak 30 sekúnd), pravidelne okolo mňa mizli stojace traffiky. Dva krát som počas jazdy posúval čas dozadu o pár minút, no moc to nepomohlo.
Plexi: Zaujmavé, mne sa toto nestalo. Ale u OR jeden nikdy nevie. Začal som Alcaponeho aktivitu tuším R906, ktorá má byť čisto pre OR, a na odjazdovom návestidle v Hanušoviciach mi svietila červená do nekonečna.
R906 od Alcaponeho se dá projet v pohodě, žádná nežádoucí červená na návěstidle. Musíte plnit jízdní doby. Jen jízdní řád ukazuje nějaký nesmysl v časech po příjezdu do Olomouce.
Že by S2. V Olomouci máš odjezd jízdním řádem posunově a pak hláškově. Zbytek by měl být dle jízdního řádu, tedy pokud jsem při poslední úpravě zapoměl pozměnit čas.
Po dlouhé době jsem zkusil OR a poprvé jsem si zkusil tvorbu consistu v novém programu. Jsem nadšený!
Kotel lokomotivy se chová parádně, zvuky kompresoru se spouští, jak mají a i s automatickým topičem tu a tam bouchnou pojišťováky. Paráda