Open Rails - galerie obrázků a videí

Díky Gr4Sp, skvělý screeny z mého pohodíla. Už se pracuje na 5731, líbí se mi tam. ;-)

Pěkné, alespoň vím, jak vypadá celá aktivita. Mě nepustí vjezdové návěstidlo do Žiaru n. H., stojím tam 5, 10, 15 minut, mezitím zmizí traffic a já furt u vjezdu. Nechceš udělat spíš obrat 5731/5734?

dem: Je to klasika, zrejme v OR vyzerá krajšie. :)

poison: Rado sa stalo. Super aktivita, ale nech som v nej fíroval už od začiatku akokoľvek rýchlo (čakanie v staniciach tak 30 sekúnd), pravidelne okolo mňa mizli stojace traffiky. Dva krát som počas jazdy posúval čas dozadu o pár minút, no moc to nepomohlo.

Plexi: Zaujmavé, mne sa toto nestalo. Ale u OR jeden nikdy nevie. Začal som Alcaponeho aktivitu tuším R906, ktorá má byť čisto pre OR, a na odjazdovom návestidle v Hanušoviciach mi svietila červená do nekonečna.

Já jsem u vjezdu zastavil v 6:32. Určitě to máš uložené, nevíš, v kolik jsi byl u vjezdu Ty?

R906 od Alcaponeho se dá projet v pohodě, žádná nežádoucí červená na návěstidle. Musíte plnit jízdní doby. Jen jízdní řád ukazuje nějaký nesmysl v časech po příjezdu do Olomouce.

Že by S2. V Olomouci máš odjezd jízdním řádem posunově a pak hláškově. Zbytek by měl být dle jízdního řádu, tedy pokud jsem při poslední úpravě zapoměl pozměnit čas.

Po dlouhé době jsem zkusil OR a poprvé jsem si zkusil tvorbu consistu v novém programu. Jsem nadšený!
Kotel lokomotivy se chová parádně, zvuky kompresoru se spouští, jak mají a i s automatickým topičem tu a tam bouchnou pojišťováky. Paráda :)
Open Rails 2016-08-21 03-41-37.jpg Open Rails 2016-08-21 03-51-13.jpg

Back
Nahoře