Open Rails - galerie obrázků a videí

Ta plynulost enginu OR je suprová, MSTS pokud se na to zaměříte tak neustále poskakuje.

Aj ja som včera jazdil... Rýchlik 609 Spišan, ktorý som viedol zo Žiliny do Košíc. Spoločnosť mi robila mašinka 363.145. Aktivitu urobenú nemám, takže CP bol iba predomnou.

Tiene zapnuté nemám. Pri normálnom zapnutí tieňov mi hra pomerne rada trhá (nie je to typické sekanie), a moja verzia 8.1čky mi regedit ani za nič spustiť nechce. Tak som zvyknutý hrať takto. Zle to nevyzerá, hoci mohlo by to byť krajšie. Snáď sa to bude páčiť, predom sa ospravedlňujem za pár chýb, mašinkár som len z počutia a sledovania. :)

Po prečistení počítača od rôznych somarín, spôsobených mojou dôverou voči antivirákom, sa mi podarilo dostať sa jednak ku nastaveniam grafiky a k registrom. Chod hry je síce trochu horší, možno by to vyriešilo obmedzením FPS. Tak či onak, očný pôžitok z hry je podľa mňa úžasný. Veľká vďaka vám všetkým, ktorí sem dávate návody na vylepšenia a opravy nastavení PC či hry samotnej.Open Rails 2016-10-02 09-20-36.jpg

Cargo dostalo objednávku na odvoz starých vozov do šrotu......Takže paradoxne Cargo šrot, ťahal ČSD šrot :) Priebeh smeny nič moc.......Stačilo vozne stiahnuť s neďalekej vlečky do najbližšej stanice, kde v areáli stanici funguje firma na rozoberanie starých vozov......
Inštradačný telegram 20/5 km/h.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Vľavo je dobre viditeľná vlečková koľaj do areálu firmy , ktorá bude vozne likvidovať.....

13.jpg

Do firmy bude staničný posun po jednom voze pristavovať na firemnú koľaj vozne na likvidáciu... Nákladné autá na odvoz do blízkeho šrotoviska už pripravené...

R 606 Liptov z Košíc do Žiliny.
09.30.2016 - 09.40.01.jpg 09.30.2016 - 09.43.09.jpg 09.30.2016 - 09.43.23.jpg

Výluka v Malej Lodine, Jazda do Margecian len po 1.TK.
09.30.2016 - 10.06.07.jpg

V Malej Lodine čakáme kým prejde proti idúci náklad ktorý pustili z Margecian.
09.30.2016 - 10.06.48.jpg

Na 754 044 bolo treba na streche niečo opraviť a zároveň bolo treba upratať a vyfekovať vozy, tak som súpravu pristavil na nase súkromné depo pri letisku. Kým bol čas tak sme boli na exkurzii na letisku. Náš mechanik má kontakty a vybavil nám to....Tak sme sa mohli volne pohybovať po letisku medzi starými výstavnými kusmi ako je Electra a DC-3.

1.jpg 10.jpg 6.jpg 7.jpg 9.jpg 3.jpg 2.jpg 5.jpg 8.jpg 4.jpg

Potom sme ale už museli naspäť a pristaviť vlak na mimoriadny rýchlik pre elitu.....Takže zase makačka :)

11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

KeĎže išlo o mimoriadny vlak na každom rohu číhali fotošróti a tak máme poriadne zdokumentovanú celú jazdu aj s okolím trate.

A posledná várka fotiek s poslednej časti jazdy vlaku.......Fotky zachytávajú aj okolité sídlisko a krajinku.....Vcelku podarená šichta.... :)

21.jpg 22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
30.jpg

31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg

Ide o trať Pavlovsk, ktorá je svojim spracovaním úchvatná. A preto som sa posnažil Vám trochu túto trať priblížiť.....Trať je dosť náročná a funguje na štandardnom X-Trackkolajive + NR4. FPS skoro vždy 60 v ťažkých zástavbách (2 -3 miesta na mape) 23-25 fps.

Prosím, kto poradí. :) Vo videu je vidieť keď stojím v Žiline (na začiatku) pri nástupišti ako predomna padne ako keby hmla alebo čo. Proste do diaľky vidím len pár metrov. Viď. čas 0:15 , a potom aj za mnou 0:37
Dík za rady ako to odstrániť :D

Back
Nahoře