Open Rails - galerie obrázků a videí

Tohle ovlivňují dvě nastavení. Viditelnost do určité vzdálenosti. Nebo udržení určité úrovně FPS. Oboje, když se zvyšuje hodnota, má pak ale vliv na plynulost hry. Ten program OR je tak konstruován. Při slabším PC se doporučuje nastavit viditelnost na 2000 m. Při vyšší hodnotě se může stát, že hra se pro náročnost nenačte. To samé je při nastavení konstantní úrovně FPS. Když je náročnější čtverec, začne program odfiltrovávat náročnější objekty.

Ad Dodo:
s podobným problémem mizení objektů jsem se potýkal též, ještě s mnohem zřetelnějším. Někdo z kolegů poradil v ORTS vypnout automatické nastavení pro udržení stanoveného FPS (karta Experimentální), pokud používám vlastní herní nastavení GK. Pro GK typu ATI to fungovalo bez problémů. Doporučené nastavení grafik ATI je zveřejněno někde na tomto fóru Open Rails,; jistě si ho najdeš. ;)
Omezení viditelnosti může samozřejmě hrát roli podle výkonu počítače.

Dík za rady, vypol som uzamknutie FPS, a vzdialenosť viditeľnosti mám stále na 2000m tak teraz je to ako som chcel. aj keď v plnej stanici (v Žiline) mám teraz menšie FPS aj o 8-10 ale stále sa to drží na 40tke mimos velkej stanice stále nad 60 tak som spokojný. Ešte raz dík.

Jedu obě trakce a s OR, mám tolik starostí, avych vše stíhal, že mě nějaké dráte neobchodi. :-) Navíc doufám, že v tak dokonalém simu, se to jednou pro vždy vařeší. :-)

Vyskúšal som prejsť jednu moju staršiu aktivitu v OR z Vrútok do Banskej Bystrice. Krajinka nádherná, len chovanie 813 by chcelo lepšie naladiť, v niektorých staniciach skrátiť nástup cestujúcich a vlak s ktorým som mal križovať v Uľanke prišiel o 6 minút neskôr, ako v MSTS. Ale inak pohodička :)
813_2.jpg
813_3.jpg
813_4.jpg
813_5.jpg

Back
Nahoře