Open Rails - galerie obrázků a videí

@Dan J. Dane, čím ďalej tým viac robíš krajšie screeny, palec hore. :) (alebo že by to bolo tým OR? :p)

Dám ti zdarma jednu malú radu. Ak by si chcel, aby screeny vyzerali ešte lepšie, tak okrem toho že si OR pauzneš, stlač si pohľad č. 8 pre voľnú kameru a skús si svoj pohľad naštelovať tak, ako by si fotil daný záber ako reálny človek reálnych rozmerov. K tomu pripadá často aj správna výška od zeme a poloha, kde by si aj reálne stál. V neposlednom rade aj samotné natočenie pohľadu na fotenú scénu, kde si treba vždy uvedomiť, čo na fotke chcem a čo už nie, teda čo mi tam už moc vadí. No a v poslednom rade netreba zabudnúť na priblíženie (zoom). Viem, že je to piplačka, ja som sa to učil tiež dlhší čas a je mi jasné, že nie každý má na to nervy. Výsledok ale je, že môžeš uploadnúť kľudne aj menej screenov, ale zato budú úplne úžasné. :eek: :D

@Tax Psí Voda? Pokud si dobře vzpomínám, chtěl jsem jednou skočit do takové z dálky dobře vypadající nádrže, ale když jsem na břehu zjistil, že všude kolem jsou psí hovna, vzdal jsem to.

V Chlumci asi zrovna vystupoval David Copperfield
Tak toto bude nějaký průšvih s modelem a OR, dnes jsem vyjel na test aktivity Detvanu a v Bánské bystrici jsem málem sednul na zadek:
Letající vozy bystrica.jpg
Tyto vozy mi stojí v soupravě nákladních vozů, když dám oznašení soupravy F7, tak u levitujících vozů nené popis u souprav na kolejích ano, jako by OR vytvářel nějkaké duchy levitujících vozů, tady fakt nevím co se děje, ale bylo by asi dost důležité nelezení příčiny.
EDIT:
Tak jsem loadnul z Bánské bystrice zastávka a vozy v Bánské z oblohy zmizely, takže by byl nějak přetížen OR a vytvářel místo "šedivců" Bugy?

Nechcem rýpať, ale je to Banská Bystrica. Totiž pri opakovanom čítaní mi z toho tvojho dĺžňa začalo byť až nevoľno. :D :D :D

Každopádne je to zaujmavý bug. :p

Totiž pri opakovanom čítaní mi z toho tvojho dĺžňa začalo byť až nevoľno.
Jo jo, já si to teď pořádně přešetl a je mi nevolno taky. :-) Psal jsem to narychlo když jsem testoval Detvan a shodil OR na lištu, pak jsem zapnul fórum, narychlo naflákal screen, pak jsem loadnul OR, zase zapnul fórum a editoval příspěvek a takhle to odpadlo... :-) :-)

Back
Nahoře