Open Rails - galerie obrázků a videí

Jsem rád že se ti aktivita líbí, ale je vidno, že v OR MG je to podnebí opravdu hnus, Chlapi, ty aktivity pro ORCZ, nejsou moc kompatibilní, nesedí dynamické počasí, co se hustot dešťů týká, nesedí oblačnost, taktéž intensity zatažení a už vůbec nesedí stmívání a rozednění. Zkus si to projet v OR CZ. Až do Opavy jedeš za světla,

Ale Dane, jim to nevadí. Oni netuší jak to má být. A je to škoda, protože potom nejsou schopni ocenit Tvou snahu o realitu Tvé aktivity.

Chlapi. Nechtěl jsem se vás nějak dotknout. Vzpomínám na začátky MSTS. Takže počasí (déšť a bouřka) nebo posun v Krnově o tom jsem si dříve mohl nechat zdát. A přijíždíš do Opavy cca v 19 takže počítám s tím že už to bude za tmy. Nebe se mě líbí. To jsem si vybral. Je to úplně nebe a dudy co to bylo dříve. Dokonce mě tato aktivita občas vehnala slzu do oka. Když si vzpomenu jak to bylo. Jeli jste 30 minut a mezitím s přískokem vám to desetkrát spadlo. Co se týká OR CZ na to se ještě necítím. Až to bude vychytané jako MG hned do něj jdu. Dane prosím dělej dál takové aktivity. Moc moc prosím. A nezlob se když to někdo pojede v něčem co mu vyhovuje a ne v tom na co je to dělané. Děkuju

Ahoj. Mně je to celkem jedno, chtěl jsem jen upozornit, že je rozdíl v dynamice počasí v OR CZ a v OR MG a že to nebude sedět. Toť vše. :)

Ahoj.
Další ukázka z již vlastně hotové dvoudílné aktivity Sp 267 z léta roku 1970, kde chybí jen drobnosti a vydat skin mašinky 464.0 a aktivita půjde k vydání.
Ještě dva obrázky z tratě 310:
Přijezd do Olomouce z Jesníku a Šumperka:
267_001.jpg
267_002.jpg
Zde již pokračování Olomouc - Brno v díle druhém na trati BP:
267_003.jpg267_004.jpg267_005.jpg267_006.jpg267_007.jpg267_008.jpg267_009.jpg
Zatímco posun odváží vozy Sp 267 do odstavného, fíra lokomotivy od spěšňáku čeká na postavení cesty do malého depa.
267_010.jpg

Už jezdí jak mají?
Ony ty Kredency z 90% jezdily jak mají, teď jsem ještě přes SZ dostal poučení, jen to chce malinko ještě přidat, aby táhyl do kopce tak cca o 5 - 10 km/h. víc. Už jsem psal Josefovi, tak uvidíme... Pak to bude 100%.

Back
Nahoře