Open Rails - galerie obrázků a videí

Předávání pošty osobáku Pardubice - Havlíčkův Brod. (Pardubice - Rosice nad Labem vlak sunul), jde o ukázku spolupráce dvou nezávsilách valků řízených počítačem, které bude moct hráč pozorovat při pobytu ve stanici. Jedna z mnoha vychytávek v aktivitě Os 5009 GVD 1988/89.

Třebová hotovo, tak jsem ten železniční hřbitov dal nějak dohromady. Teď se děsím stanic Olomouc a vlastně celého ostravska, neboť od Svinova (tehdejší Poruby) do Bohumína jde prakticky o jedno velké nádraží. :)
Zde ukázka z depa a železničního hřbitova:
trebova001.jpgtrebova002.jpgtrebova003.jpg

Tak dneska jsem dorazil přestupní stanici v aktivitě, Přerov, kde odstupuje mašina ČSD 130 a Os 5009 přebírá Bobinky 140 a pokračuje do cílové stanice Bohumín. Zde padal i původní OR, kvůli tomu nevyšla aktivita rychlíku z Bohumína do Bratislavy z roku 1969. Nzní ORCZ v Přerově drží, až mne to přivádí do údivu, měl jsem fakt obavy. Super.
prerov001.jpgprerov002.jpgprerov003.jpg
A nedat sem zelenou přerovskou "čtyřistapětasedmu" by byl vyloženě hřích, když v letech 1989 byla normálně marozdíl od dněšní doby provozní.
prerov004.jpg

30 FPS, zmknuto na 30, ale uvidím v celkové aktivitě, když osazuji vozy, tak mám vždy krátkou trasu hráče v konkrétní stanici. Takže je to jakoby začátek aktivity. Všechny vozy, klasická AI trasa, aby cca 5 min. po mém odjezdu zmizely, kromě 475. Aby nekouřila a byla studená, tak je jako Loose consist. A co mne totálně rozsekali, jak AI vlaky stahují smetáky na stahovačce. Neuvěřitelné.

A podle tohoto motorového vozu ACH2, vyráběné pro SSSR je jasné, do které stanice se blížím. Model je sice více jak 10 let starý, ale tak nadčasově propracovaný, ža zmrazoval MSTS na FPS 0. :)

ACH2.jpg

Nene. Československý výrobek motorového a přípojných vozů pro SSSR. Rok výroby 1989-90. A koukal jsem, stále jde stáhnout.

Pamatuji si že s tímto motorem ze Studénky připravoval aktivitu do Brna.
Jo a kvůli pádu FPS na 0 i u soupravy hráče tahle a osobák z Přerova do Bohumína, nikdy nevyšla. Pak jsem zkusil OR a najednou to jelo. Ale aktivity už jsem nepředělával.

Tak a teď už to musí být jasné, jak facka, o které vozy CS výroby jde. :-)

Back
Nahoře