Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prokouklo to, eště by to chtělo doladit tu texturu té trávy pod kolejema a bylo by to ideál.Kdo zná, asi by se mu líbil malý custom upgrade v trati BP, aneb notoricky známé skály a březový háječek na vjezdu do Jihlavy od Brna (v originál trati bouhžel není). Na tyto skály jsme lezli coby šotomládež a fotili poslední zbytky provozu 749/751 ještě na černobílý kinofilm, případně extrémisti na svitek 6x6. Zde vyjevená souprava je více než fiktivní, ale účelu posloužila. Spíš než o věrnou kopii jde o jemné přiblížení/oživení a nostalgii během půl hodinky v TSRE.
Zobrazit přílohu 37680
Zobrazit přílohu 37681
Model věžáčku je dílem mistra modeláře Pikka. Já jsem jen pouhopouhý uživatel....Nevím jestli je to tvoje práce, ale ten věžáček se moc povedl
Není, kdysi jsem ho dostal od Pikka. Je parádníNevím jestli je to tvoje práce, ale ten věžáček se moc povedl
Kolega Vojta365 asi myslel M120.4, který jsem sem vložil já (vi zýše). I ten je PikkůvModel věžáčku je dílem mistra modeláře Pikka. Já jsem jen pouhopouhý uživatel....![]()