Open Rails - galerie obrázků a videí

Tak v manuál režimu je to super, jen se neotáčí souprava, čimž buď budu muset zvětšit dosah lášek na reverseh, ale nevím, zda mi zabere označené nákladní koleje s označením vozů (v manuálu) a to by byl hodně velký problém. Lepší by bylo, když je nadefinovaná celá trasa, aby manuální režim dodržoval změny na reversních bodech.

Ahoj, ještě jedno "videjko" z testů rozpracované aktivity s šibováním na vlečce Opava Palhanec.

Iciku, prosím, koukni na:
- vozy Vte (Es) na videu po přivěšeni, nechápu, proč neustále popojíždí tam a zpět a vydávají zvuk ha z filmu Tenkrát na západě, když se děj odehrává hned na začátku na tom vlakovým nádraží. :) Ladění použito z ORCZ.
- Dále pak, jsem koukal, že jsi změnil to, že Loose Consisty mají zabržděn jen jeden vůz. Ano, když mám 10 vozů, nebude jich zabržděných 10, ale vesměs je zabržděn 1. a poslední a u vícero vozů určo ne jen dva. Tam jsem ale ještě nedošel, určitě ale na vlečce, kde jsou vozy Nsk+2x Es, by nebyl zabržděn jen jeden vůz a na třeba 40%, on vozy posunovač cetjně brzdí dokud se točí klika, takže bych asi dal minimum tak 805 - 100%. Tohle ale nevím, co vlivňuje, Takže jen takový postřeh po aktualizaci. Kolečka mi zatím nezmizly, na Uae jsem zatím nenajel, aktivitu pojedu zítra ráno.

Tak a zde video:

Jo, při posunu brzdím pouze přímočinkou a šturcy určitě nejsou v rovině, ale to poskakování vozů dělá prakticky furt.
ČSD Uae - ČDC Eas - ladění z webu ORCZ
ČSD Vte - ČDC Es - Ladění z balíku ORCZ
ČSD Zas - ŽSSKC Zaes - Ladněi z webu ORCZ

Tyhle vozy to dělají, zajímavé, že Josefovy jsou v pohodě a laděné pro CZtko nejsou.

Test z dynamickým počasí a tak 50% na aktivitě hotovo, chystám jednu vychytávku, ta jestli se povede, bude to super. Ale tu neprozradím, až v aktivitě samotné. :)
sph_dp001.jpgsph_dp002.jpgsph_dp003.jpg

Iciku, prosím, koukni na:
- vozy Vte (Es) na videu po přivěšeni, nechápu, proč neustále popojíždí tam a zpět a vydávají zvuk ha z filmu Tenkrát na západě, když se děj odehrává hned na začátku na tom vlakovým nádraží. :) Ladění použito z ORCZ.
- Dále pak, jsem koukal, že jsi změnil to, že Loose Consisty mají zabržděn jen jeden vůz. Ano, když mám 10 vozů, nebude jich zabržděných 10, ale vesměs je zabržděn 1. a poslední a u vícero vozů určo ne jen dva. Tam jsem ale ještě nedošel, určitě ale na vlečce, kde jsou vozy Nsk+2x Es, by nebyl zabržděn jen jeden vůz a na třeba 40%, on vozy posunovač cetjně brzdí dokud se točí klika, takže bych asi dal minimum tak 805 - 100%. Tohle ale nevím, co vlivňuje, Takže jen takový postřeh po aktualizaci. Kolečka mi zatím nezmizly, na Uae jsem zatím nenajel, aktivitu pojedu zítra ráno.
Fyziku vozů při stání vlaku jsem v nejnovějším update opravil. Také ruční brzdy si AI zatahuje víceméně náhodně a ve větším počtu.

Netuším, proste som to takto našiel, keď som prechádzal okolo. Podobne boli rozhádzané aj vozne na obrázku vpravo vzadu. Ale takto rozhádzané vozne boli iba na tomto mieste, inde počas celej aktivity bolo všetko OK.

Jestli to nebude nestíháním compu při dlouhém nepřeuložení aktivity. Už jsem se s tím setkal, ale vůz byl třeba na obloze jako vzdcholoď. Zkusil bych Save a Load.

Back
Nahoře