Open Rails - galerie obrázků a videí

Jéééééééééééééééééééééééééé to je hezkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý a mooooooooooooooooooooc kdy a kde to bude k mání???????????????????

Jéééééééééééééééééééééééééé to je hezkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý a mooooooooooooooooooooc kdy a kde to bude k mání???????????????????
Ivoši, kdybych tě neznal osobně. :) Chápu, že se líbí, mne ta trať pohltila taky, ale tohle je tak projev školáka, ne důchodce.... :) Nic ve zlém, jsi fajn chlap, ale jen tak hned to určitě nebude, tedy co se aktivit do tratě týká a chtěl bych je přihodit rovnou k trati, až půjde k vydání, stejně, jak je tomu u Pikka a tratě Třemešné - Osoblaha z let 1935.

Ivoši, kdybych tě neznal osobně. :) Chápu, že se líbí, mne ta trať pohltila taky, ale tohle je tak projev školáka, ne důchodce.... :) Nic ve zlém, jsi fajn chlap, ale jen tak hned to určitě nebude, tedy co se aktivit do tratě týká a chtěl bych je přihodit rovnou k trati, až půjde k vydání, stejně, jak je tomu u Pikka a tratě Třemešné - Osoblaha z let 1935.
Jenže ty nevíš že v určitém věku se člověk začne měnit v děcko.Však to poznáš sám i já jsem kdysi těm starým cipům nevěřil a ejhle je to tady.Obvzlášť když je to pěkné,zajímavé a konečně aspoň trošku (samozřejmě dík Zdendovi a taky tobě)do toho něco málo vidím a trošku si snad umím poradit.Nic ve zlým nepindat a dělat měj se fajn!!!:D:D:D

Ale Rudoltice jsou koncovou stanicí něco jak Opava východ? Tak by musel přešibovávat do Rudoltic západ. Ale suprovní námět na aktivitu.

Zdravím Vás a souhlasím. Tohle jen jako žánrové foto :-)
Taky zdravím. Jasně. Když jsme tedy u toho období temna pro naš Republiku, tak já mám do chysyaného balíku hned dvě s let 1944-45.

1. S názvem "Transport" a půjde o převoz nuceně nadazených do lomu v Kamenici.
2. S názvem "Partyzáni", zde chci využít vykolejení vlaku, které ORCZ umí.

Back
Nahoře