Open Rails - galerie obrázků a videí

Jízda vlaku Sv103140 v úseku Červený Potok - Dolní Lipka
Dolní Lipka vlak dobírá vozy pro historický vlak v Hrdcei Králové od historického vlaku, co předešlý den pendloval se Singrovkou mezi Hanušovicemi, Lipkou a Štíty

Dane, mě už je z těch obrázků zima. Dej tam konečně nějaké pěkné letní počasí. :) Víš co to bylo v zimě na dráze za pakárnu? Pravidelně se musely odvodňovat jímky. V zimě to bylo zamrzlé. Tak jsme měli ve strojovně zásobu fagulí, zapálilo se a plamenem nechat olizovat kohoutek na jímce. Ale to bylo pak smradu ve voze. Nebo výměny. Dokud se jezdilo jen rovně, tak dráha jezdila. Ale pak na Blatově (před Běchovicemi) pustili náklad do Suezu a pak už ta zasněžená výhybka nešla přestavit zpět a doprava stála. Jenomže tenkrát ve stanicích byl výpravčí, signalisté, pakrová a pokladna pro prodej jízdenek. Tak všichni vyfasovali košťata a šlo se vymetat výhybky. Jak to dělají nyní, netuším. Možná vymysleli výkonnější ohřev výměn. Anebo spoléhají na to, že už zimy nejsou to co bývaly.

Takto se vyjanilo v 12:34 a ve 12:40 už letí viditelnost opět rapidně dolů a za chvíli tam bude zase mezi 700 - 500 metrů, takže zase mlha jak prase. :) Takže hezky cca 6 minut,
Trochu jsem to upravil, aby ta mlha nebyla tak často.

Tak ještě jedno video, bohužel už za tmy, kde si hráč v ORCZ tmu upraví dle své GK. Já to mám OK, nevím, jak to budou mít ostatní, kdyžtak si video zevětlete. :)

Druhá varianta zakončení aktivity Pn 50552 Praha Běchovice - Děčín Východ.
Jízda vlaku z Malešic do Libně, v Libni posun a dobírání vozů s kolejema:

Back
Nahoře