Open Rails - galerie obrázků a videí

Tak tomu říkám motivace. Velice inspirující. Kde a kdy to je k dispozici?
Absolutely the best.
I would love to see it implemented in czsk version by default. I can already imagine playing night activities. Awesome stuff.

Btw. Jakun has changed Vectron model, now all 4 pantographs are working in all OR versions and its in a single s file. Apart from it nothing else has been changed.
Another small stone has been brought to our garden.

Přílohy

• Messenger_creation_1FC9FCE6-8CE8-4388-BE54-609FFBE4B7FE.jpg
    Messenger_creation_1FC9FCE6-8CE8-4388-BE54-609FFBE4B7FE.jpg
    29.6 KB · Zobrazeno: 5
  • Messenger_creation_D0FF1985-05E9-4CD6-827D-5006A8BF7369.jpg
    Messenger_creation_D0FF1985-05E9-4CD6-827D-5006A8BF7369.jpg
    21.7 KB · Zobrazeno: 4
Tomu říkám revoluce ve světě Open Rails. [OR CZSK je samozřejmě srovnatelně revoluční, ale pokrok v grafice simulátor potřebuje jako sůl!]
Já bych se moc neradoval. Ještě jsem nezkoušel, ale podle informací se jedná o celoobrazovkový ReShade filtr, který je dost náročný na HW grafiky a má své mouchy a to ty, že vytváří světla i tam, kde nemá. Ale musím to nejdříve prubnout.

Ještě napíšu jednu informaci. Na mém radeonu 7900XT mi nenačetl ReShade knihovnu s RT shaderem. Netuším proč. Možná vyžaduje Nvidia RTX grafiku. Dále nesmí být spuštěn Antialiasing v nastavení OR CZ/SK, což je velice důležité nastavení pro perfektní obraz. Použité shadery ReShade nefungují pak ani pro pohled z kabiny, ale jen mimo kabinu. Tohle zkrátka je jen pro efekt na koukání na vlak z venku, což je pro simulátor nepoužitelné.

Back
Nahoře