Open Rails - galerie obrázků a videí

Je to krásné, ale dovolím si rýpnutí... Vím, že děčínská (českolipská) Líza je teď mimo provoz, ale opravdu se Brňákům vyplatilo si od ní půjčovat tendr? Když mají svůj, téměř nanovo postavený? ;) Jinak je aktivita velmi pěkná. :)
Jde o rok 2012, navíc, kdybych byl hyperrealista, nemohu použít ani ty Rybáky. Tendr je u modelu a tak jsem jej prostě vybral...

ale opravdu se Brňákům vyplatilo si od ní půjčovat tendr?
Vždyť je to jenom hra. Kdybychom pitvali jakýkoli film, na který koukáme, tak tam najdeme mnohem víc do očí bijících nesrovnalostí.
kdybych byl hyperrealista, nemohu použít ani ty Rybáky
Přesně tak. Tady si na nějaký hyperrealismus hrát nemůžeme. Nejsou noví natěšení modeláři, proto co nový skin, tak Barča, peršing, brejle nebo kocour. Tak na určité výkony musíme improvizovat. A lepší to asi nebude, už jsem pesimista.
Ale je to jenom hra, tak si určitě vystačíme i s tím co je.

Děkuji. Ani se mi nechce věřit, že je to z mých tratí. No holt, nasadil jsem si laťku hodně vysoko a už nemohu polevit. Ale máš tam nádhernou oblohu. A vůbec celkový kontrast krajiny. Fotka jak na výstavu.

Svátky už klepou na dveře, proto bych všem rád popřál jejich klidné a hezké prožití s těmi, co máte rádi, ať zítra pod stromečkem najdete, co si přejete a do blížícího se roku 2026 přeji především co nejvíce zdraví, radosti, hráčům co nejméně kilometrů bez nehod a autorům co nejvíce motivace a sil do tvorby... :)

PF 2026.jpg

S tim souvisí i prosba, když je takhle zataženo rád bych si rozvístil budíky což samozřejmě nejde díky času. Jde to nějak předělat. To, že si mohu rozsvítí celou kabinu je mě jasné, ale proč bych nemohl jen budíky.

Back
Nahoře