Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Protože to nikdo nebyl schopný vymyslet. Ten problém je v tom, že musíš napsat kód pro shader, který mu říká, že tyhle pixely na této textuře nemá zatmavovat. Tohle je už v OR CZ/SK implementované, ale nedá se to použít obecně hned na vše. Potřebuje to vytvořit texturu budíku (třeba ořez z frontu), graficky ji doladit na imitaci světla budíků a pak ji pojmenovat s přídomkem LIGHT. Konec konců tohle si může udělat každý sám, kdo je trochu schopný se orientovat v grafickém programu. Dodo má v tomto už svůj styl, ale integrovat tyto textury bude jen do našich kabin.S tim souvisí i prosba, když je takhle zataženo rád bych si rozvístil budíky což samozřejmě nejde díky času. Jde to nějak předělat. To, že si mohu rozsvítí celou kabinu je mě jasné, ale proč bych nemohl jen budíky.

Tak mně to shazuje to FPS při silném sněžení, ale to jsme se bavili, že bude PC sestavou, kterou budu obnovovat.Chlapi, máte problémy se sněžením? Fanda mi napsal až teď a vypadá to, že by to mohlo zlobit i u některých z vás. Ptám se, jestli mám provést nějakou optimalizaci/redukci těch streamů vloček.
Co? Tomu nerozumím. Odkud obšlehnout?Možná to bude chtít obšlehnout, jak to mají Poláci.
Ano. Stabilně 60 fps, při hustém sněžení kolem 20.Chlapi, máte problémy se sněžením? Fanda mi napsal až teď a vypadá to, že by to mohlo zlobit i u některých z vás. Ptám se, jestli mám provést nějakou optimalizaci/redukci těch streamů vloček.

Co to je za trať? Vypadá to krásně.
090 od Tagyho, taky mu patří dík. Stejně jako Pikkovi za 123.Co to je za trať? Vypadá to krásně.