Open Rails - galerie obrázků a videí

Pomalu, ale jistě upravuji ČSD T444.0055 pro ORCZ, Kabina hotová, světla taky a ještě chybí upravit vrzdu, ale tohle bude pro mne asi oříšek... :)

A jedna z Náchoda předtím, než odejdem na sváču do Penny. ;)

Mimochodem, ten posunovač je super a navádí daleko lépe než psané zprávy. Ty jsou často tak matoucí a zvlášť, když si vyměníte vozidla (protože je prostě nemáte) a také, když zastavíte ne úplně přesně a zpráva vám odpočítává vzdálenosti k vozům na připojení. Malá revoluce a ulehčení pro aktivitáře. Takhle to vidím.

RunActivity 2026-06-06 20-50-39.jpg

Takže seznání tratí Kúty - Hodonín - Klobouky u Brna - Ždánice - Čejč - Zaječí - Pohořelice - Kúty bude fiktivní věc, kdy většina pravidelných vlaků bude nahrazena historickými vozy. Je mi fakt líto, že opravdu obrovské množství nádherných strojů, leží neustále ladem a tak jsem se rozhodl je provětrat. :)

001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg005.jpg006.jpg007.jpg008.jpg009.jpg

Tvl, ty static vozy jsou strašné. U Doda jsou slovensjé vozy mimo službu, kterým se se stmíváním ztmavuje ibinteriér a jde přes ně vidět, tohle je strašná MSTSákovina v nádherné trati.

Tvl, ty static vozy jsou strašné. U Doda jsou slovensjé vozy mimo službu, kterým se se stmíváním ztmavuje ibinteriér a jde přes ně vidět, tohle je strašná MSTSákovina v nádherné trati.
A za další - už se tu probíralo, že těch statistů je tam všude po trati privel'a hafo. Je přislíbena redukce - a tady jsou podle Dana a Tygyho další důvody, proč k ní přikročit.

Back
Nahoře