Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Ano, to je přesně ono. To chce i správnou artikulaci a to každý neumí i kdy je od dráhy.I když to namluvili lidé z dráhy, pořád je poznat, že nejsou profesionální herci nebo dabéři.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano, to je přesně ono. To chce i správnou artikulaci a to každý neumí i kdy je od dráhy.I když to namluvili lidé z dráhy, pořád je poznat, že nejsou profesionální herci nebo dabéři.
Tak to jsem i zapomněl, že tam taková hláška je. Tak jsem dal vyhledat a Bingo! To už nechápu, kde jsem na takové hlášky přišel. Někdy asi něco příjde s Hůry. Anebo to chce správnou dávku vína."Piva na stul nosit dovolena." Vedle v kanclu se totiz slavi narozeniny. Ha Ha"
Něco jako studená "kačena" alias iniss u ČD a sž? Zlatá Danuše, či Alexandr..Včera jsem zkoušel vytvořit kód pro syntetizátor lidského hlasu do OpenRails CZ/SK a myšlenka byla taková, aby uměl psaný text z aktivity přečíst a defacto na hráče mluvit. Jenže výsledek byl katastrofa. Byl to robot z Windows mluvící anglickým přízvukem a nebylo mu ani rozumět. Šlo to hned do koše.![]()