Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Krásne som si zajazdil,ďakujem Dodovi za poskytnutie na testy 361,v ktorej sú skvelé vychytávky,aj keď ešte tam pár vecí chýba, napr nestmievanie kabiny v tuneli a chýbajúce osvetlenie kabiny,ale to su také malé nedorábky na tejto skvelej práci autora.Ďalej by som pochválil vývoj ORCZSK za implementovanie cestujúcich do ORCZSK,za mňa je to velký posun vpred,predsa len prázdne stanice ORCZSK nesvedčia.Možno by som ešte pridal nejaký ten zvukový súbor pre ruch na nástupišti,ale to je len taká moja fantasmagoriaInak,čo by som ohľadom nástupu cestujúcich uvítal by bla možno nejaká časová prodleva nástupu cestujúcich,kým sa otvoria dvere na vlaku,ale to by už asi bolo velké špekulovanie nad tak trochu nepodstatnom detaily.... Veľmi veľké ďakujem....
Hlavně, aby smazal komplet tu starou. Pak tam může dát novou. Nesmí jen přepsat. Je to nutné.Kabína je komplet čo som ti poslal a teda v tuneloch sa stmieva a tak tiež aj budiky svietia. Nemal si náhodou zapnuté CTRL + L osvetlenie kabíny? Lebo inak si to neviem vysvetliť. Tunel pri Mostoch krásne stmaví kabínu. Toď nedávno som hral R 344 tadiaľ.
Tak to som neurobil..... no nič,idem si dať čelovku zo stenou,aby som sa prebralHlavně, aby smazal komplet tu starou. Pak tam může dát novou. Nesmí jen přepsat. Je to nutné.