Chyba při spuštění

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlacek
  • Datum začátku Datum začátku
V

Vlacek

Host
Zdravím,
Koupil jsem si teď nově originální hru... ale když nainstaluji a chci spustit tak at spouštím přes ikonu na ploše nebo přimo přes CD napíše mi to chybu že chybí cd .. samo o sobě to nedává rozum :D spouštím z cédečka a napíše, že nemuže najít disk.. prostě netuším co s tím. Nemohl by někdo poradit ? :)[/font]

keď otvorím MSTS ako správca tak ho po načítaní vypne... nainštaloval som MSTS, updatol ho, nainštaloval češtinu, nainštaloval bin 1.8.05213, poskladal som trainset, vlaky, vozne všetko, stiahol som trať 321 z uložto a nainštaloval, aktualizoval som ju na verziu 25, nainštaloval aktivitu žilina čadca a po otvorení msts bum... proste ho vyplo... neviem čo s tým. už som preinštaloval a všetko na novo a nič. taktiež spúšťam ako správca, ale mám pocit, že po rozbalení aktivity ostanú priečinky activities, traffic, services, paths prázdne. spravil som aj register fix ale nič. prosím o pomoc :(

stevie98 napsal:
... stiahol som trať 321 z uložto a nainštaloval, aktualizoval som ju na verziu 25 ... prosím o pomoc :(

No keď takto, pomoci sa tu nedočkáš. Ale skús napísať autorovi trate, možno ti poradí :D

Back
Nahoře