Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
@JiříkTK : V Prešporku o 20:34 SLČ. A špecálne pre Teba pridám ešte jedno foto - Jupiter a Galileove mesiace, 1.4.2017 o 22:50 SLČ. Zľava Callisto, Europa, IO a Ganymedes. Hviezda vpravo hore je 51 Vir v súhvezdí Panny
@JiříkTK : To je jednoduché keď máš program Stellarium tam je "fšechno", aj názvy Jupiterových mesiacov a ich aktuálna poloha voči pozorovaciemu miestu na Zemi.
Chadžibejský liman - slané jazero s liečivým bahnom leží na severom okraji Odessy. Prebytočná voda odteká do Čierneho mora sústavou kanálov, od mora je vzdialené asi 2 km.
V pozadí naľavo je ďalšie velké jazero Kujaľnickij liman, alebo niekedy nazývaný aj Andrejevskij. V pozadí napravo je už zátoka Čierneho mora
Táto cicááá ma videla dobre. Keď som jej ukázal fotku s tým že ju pošlem priateľom do Československa a povedal jej že veľmi pekná ako všetky dievčatá z Odessy tak vystrúhala mi široký úsmev
Cica z Manvelovej kolekcie
Môj kamarát Manvel s miestnou figúrkou. Je to taký dobrosrdečný ukrajinský Louis de Funes, hoci mne viac pripomínal Schöne Náciho. Človiečik má na starosti čistotu okolo bloku s krčmou Pivný dom. V lete je to pomerne príjemná práca, v zime musí zatnúť zuby. Ale nesťažuje sa, privirába si k šialene nízkej penzii.