Cestovatelské ale aj iné aktivity člena Tax

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
V sobotu podvečer sa vyčasilo a troška prituhlo. Ide sa von ;)

Na Deribasivskej je vždy veľa ľudí
25-02.jpg

City Garden za súmraku
25-03.jpg

City Garden za súmraku
25-04.jpg

Trošku mi to pripomína Miláno.......aj keď tá pasáž v Miláne je rozhodne väčšia.

Z návštevy u susedov - Železničný park Budapešť:

Hargita v tráve:
hargita.jpg

Vládna motorová jednotka Ganz
kadar.jpg

kadar_2.JPG

V železničnom parku bolo živo, prebiehala GP Budapešť
park_1.jpg

park_2.JPG

Samovary zo Zvolena a Bratislavy. Uhranka 331.0 si "odskočila" domov ;)
samovary.jpg

Ide sa pretekať - vľavo BR52 OeBB
samovary_2.jpg

V40
v40.JPG

V55
v55.JPG

Tak namiesto očakávaného modelu 475.111 sa budete musieť uspokojiť s týmto videom Vzlet lietadla Embraer 195 z Viedne do Odessy.

Stanica Odessa Zastava z paluby lietadla:

vn_odesa_zastava.jpg

vn_odesa_zastava_2.jpg

Chadžibejský liman - slané jazero s liečivým bahnom leží na severom okraji Odessy. Prebytočná voda odteká do Čierneho mora sústavou kanálov, od mora je vzdialené asi 2 km.

4_chadzi_liman.jpg

V pozadí naľavo je ďalšie velké jazero Kujaľnickij liman, alebo niekedy nazývaný aj Andrejevskij. V pozadí napravo je už zátoka Čierneho mora
41_chadzi_liman.jpg

Něco pro chlapy:

Táto cicááá sa tvárila že nevidí že ju fotím ;)

cica_1.jpg

Táto cicááá ma videla dobre. Keď som jej ukázal fotku s tým že ju pošlem priateľom do Československa a povedal jej že veľmi pekná ako všetky dievčatá z Odessy tak vystrúhala mi široký úsmev

cica_2.jpg

Cica z Manvelovej kolekcie

vobraz_1.jpg

Môj kamarát Manvel s miestnou figúrkou. Je to taký dobrosrdečný ukrajinský Louis de Funes, hoci mne viac pripomínal Schöne Náciho. Človiečik má na starosti čistotu okolo bloku s krčmou Pivný dom. V lete je to pomerne príjemná práca, v zime musí zatnúť zuby. Ale nesťažuje sa, privirába si k šialene nízkej penzii.

manvel.jpg

Back
Nahoře