Aktualizace

koubicondra

Začátečník
Dobrý den,
chtěl bych se jen zeptat,mám takový menší problém.
Nainstaloval jsem si MSTS a trat 321,nainstaloval jsem si aktualizacedo č.23 to ještě šlo ale jak jsem nainstaloval aktualizaci č.24 tak hra při načítání spadne aniž by hodila nějákou chybu,ani nainstalovaní aktualizace č.25 nepomohlo.

Předem děkuji za všechny rady.

Ahoj,
máš ve složce s tratí pouze trať 321?? Nemáš tam náhodou jiné tratě nebo MyRoutes??
Pokud tam máš něco více než jen složku Trať 321, tak to ostatní smaž a mohlo by to fungovat.

Od aktualizace (tuším že 24) jsou instalace metodou samoinstalačního balíčku.
Zde je defaultní nastavení na Program Files (x86), to "(x86)" je třeba vymazat a nechat tam jenom Program Files. Pak to bude fungovat.

Tak to nie je celkom pravda, pretože ja to mám v zložke (x86) a funguje to bez problémov. Bavíme sa o W7. Myslím, že problém bude v tom, že všetko, tzn. akékoľvek doplnky treba inštalovať ako administrátor a nato veľa ľudí zabúda. Ja to mám vyriešené tak, že všetko inštalujem, kopírujem cez Total comander, ktorý sa mi spúšťa ako administrátor a tým mám zaručené, že všetko pobeží ako má ...

Tak Vám strašně moc děkuji,stačilo odstranit tratě a nechat tam jen trat 321 a funguje to :) Poradily byste mi nějákou stránku kde stáhnout vlaky ? :)

A co takhle se podívat do vlákna speciálně se věnující této trati? Odpověď tam samozřejmě je a ne jenom jedna! Po prostudování tohoto vlákna bys například vůbec nemusel pokládat ani svůj první dotaz!

koubicondra napsal:
Kdyby to bylo aspoň trochu přehledné a laicky vysvětleno,tak se tu neptám!!

V tom případě asi máš problém s pochopením psaného textu. Bohužel nejsi sám. MSTS je i o samostatném myšlení. V roce vzniku to autoři předpokládali.....

Dotaz pro všechny! Je to jen u mne nebo ve mne? Po poslední dnešní aktualizaci v 17.32 mi nejdou najet některé tratě jak stávající aktivity tak i když zkusím v režimu "prozkoumat trať"nenajede to a píše mi to mimo to "index mimo hrací pole"?zatím jsem zkusil jen BP,32,DVK,ZTO a nič. Mohl by někdo pomoct smysluplnou odpovědí???Podotýkám NEŠŤOURAL jsem se v tom!!!

Před zhruba hodinou jsem aktualizoval a taky mi nejde nic spustit. Jestli byla v té chybě nějaká zmínka o renderu, car spawnech? Jestli se dobře pamatuju... Nijak jsem se nesnažil si to zapamatovat, ale asi jde o systémový problém. ;)

Před zhruba hodinou jsem aktualizoval a taky mi nejde nic spustit. Jestli byla v té chybě nějaká zmínka o renderu, car spawnech? Jestli se dobře pamatuju... Nijak jsem se nesnažil si to zapamatovat, ale asi jde o systémový problém. ;)
Dík za ifo asi to bude jak píšeš já si to myslím taky.

Back
Nahoře