Cabwiew

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna angel66
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
A

angel66

Host
Nazdar chlapi potrebujem poradiť, ked som si stiahol cabwiew pre cd363
zo stránky http://msts.sinus.cz/ tak mi všetko išlo, ale ked som preinštaloval
msts tak som to tam znova dal a teraz mi to píše, že failed to create cabwiew. Neviete čo s tým je? Ďakujem :D

Naposled editoval moderátor:
angel66 napsal:
Nazdar chlapi potrebujem poradiť, ked som si stiahol cabwiew pre cd363
zo stránky http://msts.sinus.cz/ tak mi všetko išlo, ale ked som preinštaloval
msts tak som to tam znova dal a teraz mi to píše, že failed to create cabwiew. Neviete čo s tým je? Ďakujem :D

1) Zřejmě máš cabview s cvf souborem v jiné cestě, než kam ukazuje definice v engu.

2) nepředpokládám, že by cab na 363 už měl úpravy pro 2 sběrače či upravené ampérmetry, ale kdyby náhodou, tak asi nemáš nejnovější verzi MSTS Bin.

Pravděpodobnější je ale spíš bod 1), že sis to nahrál jinam, než si měl.

Naposled editoval moderátor:
no mne to fungovalo pokial som nepreinstaloval msts ten cfv subor som dal tam kde mam lokomotivi cd363 a vytvoril som tam novu zlozku cabwiew tam som to dal tie 4 cfv subory. a cely priecinok cab363 som dal do common.cab doteraz mi to tak fungovalo. Napriklad na laminatke mi to tak funguje :?

angel66 napsal:
no mne to fungovalo pokial som nepreinstaloval msts ten cfv subor som dal tam kde mam lokomotivi cd363 a vytvoril som tam novu zlozku cabwiew tam som to dal tie 4 cfv subory. a cely priecinok cab363 som dal do common.cab doteraz mi to tak fungovalo. Napriklad na laminatke mi to tak funguje :?
takže platí bod 1) :idea:
Otevři si jakýkoliv eng k 363 a najdi tam .cvf a uvidíš, jestli tam bude i s cestou.

Pokud ano, tak jsi ty cvf nahrál blbě - to, že to platí u laminy neznamená, že to je pravidlem.

By mne zajímalo, co to je za cab k lamině - já určitě u svých cvf nedávám zvlášť ace a zvlášť cvf.

no je tam cesta ze common.cab atd a tam to vsetko mam nahrate
jak tam mam potom tie subory umiestnit a ktore kam poradte mi pls 8)

angel66 napsal:
no je tam cesta ze common.cab atd a tam to vsetko mam nahrate
jak tam mam potom tie subory umiestnit a ktore kam poradte mi pls 8)

1) Zkus napsat komplet cestu k cvf tak, jak je uvedena v engu
2) ještě by mohl být problém v názvu cvf souboru. Ten se taky shoduje?
3) O jaký eng na 363 jde - které číslo a odkud je staženo?

ne ziadny problem som podla tych bodov nenasiel ja som to predtym robil presne tak ako teraz ale po preinstalovani msts to nejde :cry:

angel66 napsal:
ne ziadny problem som podla tych bodov nenasiel ja som to predtym robil presne tak ako teraz ale po preinstalovani msts to nejde :cry:

Pokud chceš poradit, tak přestaň brečet, že ti to nejde a jasně, stručně a přesně odpovídej na položené dotazy! Jinak se ničeho nedopracujeme!

angel66 napsal:
Je to jasné, je to úplně blbě. Smazaj celý adresář s 363 i v common a udělej novou instalaci přesně tak, jak je na "sinus":
Trainset/Trains/cd_363/*.ace, *.sd,*.eng
Trainset/Trains/common.cab/cab363/*.ace, *.cvf
pak to bude fungovat.
Pokud chceš mít v adresáři lokomotivy kabinu v defaultním umístění ( cabwiew ), musíš komplet vše nahrát do stejné polohy a ve všech konfiguračních souborech (*.eng i *.cvf ) zrušit všechny cesty přesměrování.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře