tomasvon a jeho problemy s MSTS

tomasvon

Cestující
Zdravím, po instalaci akt. 25 se mi objevil poměrně zvláštní problém v přerově. Už při vytváření aktivity bylo vidět, že zhlaví je nějak divně popřeházené a když si aktivitu spustím vlak jede jakoby po " staré cestě " a jede tak naprosto mimo trasu zkoušel jsem aktualizaci znova nainstalovat ale nepomohlo ...

RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

no vytáhnu zálohovaný msts a celý to aktualizuju znovu snad to pomůže......

Zvláštní ... nepomohlo to, nevím kde by mohla být chyba...zhlaví je v editoru opět totálně rozházené a vlak jede mimo kolej

Navíc mi taky přijde divné, že mám úplně prázdnou složku consists i services a stejně při spuštění editoru vyskakuje hláška s nějakym chybějicím vagonem..stejně tak se mi v trainstoru ukazovala aktivita, kterou jsem už smazal

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=614074329048

Co je tohle za bug ?

Co myslíš tím bugem????

No tu jízdu mimo koleje, 3x opakovaný reinstall msts bez výsledku, kde by mohl být problém ? Takto vypadá jižní zhlaví v editoru
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=714074334967

Nikdy jsem se s ničím takovým nesetkal, do akt. 24 běželo vše bez problému

Podle mě ti asi nestíhá PC, ale v tom editoru už je to divný.
Fakt nevím, čím to může být.

V pc to nebude myslim ze na msts je vykonne dost..když 24 stíhalo bez problému, ani ted se neseká jen vlak jede proste mimo

Jako by se věci z msts ukládaly "ještě někam" ta akt 24 se plne nenahradila tou 25 a nejak se to hada v tom musi byt problem

Jeste me napadla jedna vec.
Jestli pouzivas trainstore, tak nezapomnel jsi pred vlozenim aktualizace 25 vratit vse zpet do MSTS??

No zkontroluju to a zkusim znovu ale hlavne si lamu hlavu nad tim jak je mozne ze mi pri spusteni stale vyskakuje hlaska s chybejicim vozem kdyz msts nemam zadne consisty ani servisy .. je mozne ze si msts dela nejake docasne soubory nebo neco takoveho?

S nicim takovym jsem se nesetkal.
Jinak, mas spravne nainstalovan MSTS Bin?? a jake vozidlo ti haze chybu??

No schválně jsem je vymazal ale stejně mi ta hláška stále vyskakujeB 249 z jedne soupravy kterou jsem mel sestavenou pred reinstalaci..toto vozidlo jsem nemel zalohovaneZitra to zkusim cele znova vcetne instalace binu a uvidime...Tak opětový reinst bez úspěchu ale, nejdivnější je že msts stále vyhazuje hlášky s chybějicím vagonem, který se ale nevztahuje k žádnému consistu, také jsem zkoušel spustit editor při akt. 23, kterou jsem obnovil ze zálohy a při zadání nové aktivity se objevila hláška failed to load data base file, po nainstalováni akt.25 již spustim mapu ale opět s rozházeným přerovem a hláškami že servisy které mají projíždět přerovem mají neplatně definované nástupiště..takže zbývá jen asi total reinstal jak msts tak 321 od akt. 1.

Naposled editoval moderátor:

Teda, myslel sem si, že moje problémy, které sem před časem měl nikdo netrumfne ale tohle je fakt zajímavý. Ještě bych nožná zkusil tu akt. 25 instalovat jinam a složku po složce překopčit. Je to sice na dlouho ale třeba se při instalaci něco přeskočilo. Anebo jednodušší a rychlejší varianta.. koupit nový DVD, jako sem to udělal já:D

Jsem vážně v koncích..nainstaloval jsem uplně čistou verzi msts a pak překopíroval složky routes, global a sound s aktualizací 25 tratě 321, které byly odzkoušeny na jiném pc a vše bylo v pořádku..ale nechápu jak může msts hlásit chybějicí loko, když se jedná o čistou instalaci bez veškerých consistů, servistu a aktivit.. je možně že by se mi snad někde uhnízdila v pc skryté msts ? je to vážně divné..no a přerovské zhlaví opět rozházené..

Dokonce i čistá instalace msts, po spuštěni akt. editoru hlásí chybovou hlášku s lok. 150 - error reading data base file - vse jsem instaloval se spustenim jako spravce podle navodu vcetne msts bin :D co se to proboha děje ?

Ale konečně alespoň nějaký posun, zkusil jsem nainstalovat route ritter a co se neobjevilo, ve složce s trainsetem jsou vozidla, která v průzkumníku nevidím, to samé s consisty ... jako by se prostě hra neodinstalovala nenapadá někoho čím by to mohlo být nebo co jsem eventuelně udělal špatně ?

Back
Nahoře