Nejde spustit hra

Ak sa chováte k svojmu PC zodpovedne a nebude inštalovať kadejaké blbosti a pri inštalovaní čohokoľvek budete priebežne čítať, čo vlastne inštalujete, tak táto situácia nemôže nastať. Mne sa v živote nestalo, aby po nainštalovaní MSTS z originálneho CD niečo nešlo ...

Ak sa chováte k svojmu PC zodpovedne a nebude inštalovať kadejaké blbosti a pri inštalovaní čohokoľvek budete priebežne čítať, čo vlastne inštalujete, tak táto situácia nemôže nastať. Mne sa v živote nestalo, aby po nainštalovaní MSTS z originálneho CD niečo nešlo ...
Tak toto je pravda. Pod to sa podpíšem. Teraz tu mám na stole PC, ktorý akýsi 15 ročný premúdrelý vzdorovitý osol tak zavíril, že zakódoval tisíce súborov. Cena za odomknutie je 1700 €, tzv. "firma" dokonca napíše link kde sú inštrukcie kam a ako poslať peniaze a ako potom odkódovať súbory. Komu neni rady, tomu neni pomoci. Za 98,5% nefunkčnosti MSTS a iného softvéru môže počítačový anaflabetizmus toho čo je medzi klávesnicou a stoličkou. Páni, ťahajte si Win32/FileCoder.DA a podobné svinstvá, potom budete so svojimi počítačmi spokojnejší :P

Jednodušší a spolehlivější je trať jednoduše smazat či jen přesunout jinam. Ale tyto dotazy svědčí o tom, že přicházejí stále nové tváře, a to je jev pozitivní.
Máš pravdu, ale tyto nové tváře mívají problém používat to, co pr
Tak toto je pravda. Pod to sa podpíšem. Teraz tu mám na stole PC, ktorý akýsi 15 ročný premúdrelý vzdorovitý osol tak zavíril, že zakódoval tisíce súborov. Cena za odomknutie je 1700 €, tzv. "firma" dokonca napíše link kde sú inštrukcie kam a ako poslať peniaze a ako potom odkódovať súbory. Komu neni rady, tomu neni pomoci. Za 98,5% nefunkčnosti MSTS a iného softvéru môže počítačový anaflabetizmus toho čo je medzi klávesnicou a stoličkou. Páni, ťahajte si Win32/FileCoder.DA a podobné svinstvá, potom budete so svojimi počítačmi spokojnejší :p
Přidávám podpis i já....
"Komu není rady, až se ucho utrhne".... Asi se v tomto případě toto stalo...

Back
Nahoře