Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdravím chcem sa spýtať u MSTS sa to prejavovalo blikaním textúry no v Open rail je celý niekoľko kilometrový pás. Jedná sa o zlú texturu na pendoline. Existuje nejaka jeho oprava alebo niečo podobné? Ďakujem
Ahoj,
tento problém jsem měl také, minulý týden jsem vyměnil grafickou kartu, jelikož původní dosloužila a problém je pryč. Textury jsou v pořádku, žádný velký stín jak jsi psal.
Milan
Tak to není pravda, pokud jsem nezvedl pantograf, bylo vše OK, ale jakmile se pantograf zvedl, chyba se objevila znovu. Grafická karta je nová N Vidia Geforce GTX 750 s nejnovějšími ovladači.
Ahoj, nemáte někdo už opravený model pro Pendolino? Nevím, kde ten vektor nebo co opravit na pantografu.
V OR to vypadá dost mizerně.
Najde se nějaký šikovný modelář, kdo to opraví pro nás všechny?
Model a skin na pendolíno je starý jak MSTS samotné. Je s podivem, že celý lokomotivní a vozový park máme i pomalu ve stovkách skinů, ale do modelu skutečného ČD pendolína se nikomu nikdy nechtělo. Jenomže bez nadšení a vytrvalosti se nic vymodelovat nedá.