Modely a modeláři... H0, TT, N

Jasně. Vtipne ale je, ze zrovna ta lokomotiva z Brna je asi po nejake rekonstrukci strechy a ma stresni odpojovace svisle, nikoliv kolmo na povrsku strechy.

Zdravím pánové, chtěl bych se zeptat, zda - li někdo neví, jaký je odstín červené ta, co používají na Slovensku? Kamarád modeluje a nemohl se toho nikde dopátrat, tak mne požádal o pomoc a já nyní žádám vás.

Děkuji za případné odpovědi, s pozdravem,
O.

Zdravím pánové, chtěl bych se zeptat, zda - li někdo neví, jaký je odstín červené ta, co používají na Slovensku? Kamarád modeluje a nemohl se toho nikde dopátrat, tak mne požádal o pomoc a já nyní žádám vás.

Děkuji za případné odpovědi, s pozdravem,
O.
Vždycky se to uvádělo jako "Třešňová červeň". Chlapi ve Zvolenu by o tom mohli ze široka hovořit. V osmdesátých letech tam nechtěli za žádnou cenu z Brna poslat T478.4023 ani na generálku, aby jim ji nepřelakovali. To byl boj.

Japonské kolejiště získalo dvě nové jednotky z tratě Tokaido šinkansenu a to jednotku 300. a 500. série. série 300 je od Kata série 500 je od Tomixu. Obě jednotky jsou v plné délce o 16 vozech.IMG_20230623_111754.jpgIMG_20230623_111848.jpgIMG_20230623_111856.jpgIMG_20230723_175943.jpgIMG_20230724_171203.jpg

Tý brďo. To aby jsi měl speciální velký byt jen pro kolejiště. Ale to oprašování pak. :) Ale máš doma čisto. kdybych já udělal u sebe doma takový detail na podlahu, nevím nevím. :)

Doma se teď vůbec nejezdí, maximálně zkušební jízdy nových vlaků. V klubu mám kolejiště kam se i ten šinkansen vejde.
Soupravy jdou podle potřeby i zkrátit třeba na polovinu, a to už se ti Zbyňku do pokoje vejde v klidu.

Back
Nahoře