Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ahoj, chodím sem jen jednou za dlouhý čas. Tento model jsem měl v ruce, teď si nepamatuji, v tendru je tuším rozhraní plux22, i když nejsou využity výstupy. Pak je jasnou volbou velký dekodér s vyšším výkonem. A nejlépe rovnou 16-bitový MS450P22. Roco tam z výroby dává hádám 8-bitový MX645P22 nebo P16.Tak jsem si pořídil pravděpodobně poslední vánoční dárek a jelikož jsem do něj ještě nevlezl a chci ho digitalizovat, mám dotaz. Jaký dekodér Zimo? Vím že je tam Nem 658-16 pinPluX 16,mohl by tam být ZIMO MX648P16 PluX16 / Roco 10893? Jaký reproduktor?
vyvíječ páry mám. Je to asi otázka na Jacka, vím, že se dá v obchodech koupit sestava od něj, za celkem nekřesťanské peníze, ale všude chtějí model poslat a to já nechci.
Je to 555.1 analog
Tahle verze má vybrání v závaží v místě skříňového kotle a vejdou se tam ty kostky hned dvě....
Pro reproduktor je ve stropu budky vylisován rámeček - ozvučnice. Doporučuji do ní vlepit celou kostku Zimo 10x15 i s ozvučnicí, zvuk bude mnohem hlubší.
...

Že ty sis nepročetl návod předem a rovnou rozmrazil?Díky za info,nemohl jsem nic nikde najít a toto pomůže. Podle návodu z modelu jsem rozebral celej tendr,odpojil od loko,abych pak zjistil,že stačilo odklopit uhlí a zdá se že by se tam vlezl reprák taky. Rozebírat loko se mě moc nechce. A teď jsem zjistil že v tom návodu od Tebe jsou rozdíly,např. v návodu je 8pin a já mám 16 pin dekodér. Mirek