Kolik je Vám let?

Kolik je Vám let?

• Méně jak 10 let.

Hlasů: 0 0.0%
  • 10-15 let

Hlasů: 8 26.7%
  • 15-20 let

Hlasů: 9 30.0%
  • 20-30 let

Hlasů: 8 26.7%
  • 30-40 let

Hlasů: 1 3.3%
  • 50-60 let

Hlasů: 3 10.0%
  • 60-70 let

Hlasů: 1 3.3%
  • Více jak 70 let

• 40-50 let

• Hlasovalo členů
    30
Dětství v pr_eli, do důchodu daleko a možná ještě dál!
35

Carlos

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
Doplnil som vekovú hranicu 40 - 50 rokov. Ak by vás zaujímalo, koľko rokov má ten starý páprda Tax, tak tento rok mu bolo 45.

Dlouho jsem sem nic nepsal , ale už jsem musel vyjádřit.

Taxi , to si mě překvapil , já jsem myslel , že ti je asi jako mně , což je 29 let.
Podle toho tvého rejpání , ale už seš v pohodě a hodně se snažíš.

David Kodet napsal:
... já jsem myslel , že ti je asi jako mně , což je 29 let.
Podle toho tvého rejpání , ale už seš v pohodě a hodně se snažíš.
To vieš, vek nič neznamená, som duchom mladý, tak 18 a niečo, hlavne keď osedlám motorku a odviažem sa :lol:
Čo sa toho rýpania týka, keď vidíš tú ľudskú blbosť, jak nádherne kvitne aj tu na fóre, no neozvi sa a nerypni

Chlapi, to už je fakt ujetý, co to má bejt, tohle je fórum o msts né od tom, kdo má kolik let a chtěl bych vidět kdo tady asi na fóru má 10 let.

na můj příspěvek nechci žádné komentáře...
_________________________________________________________________________________
Pozn.moderátora: Až si si nevšimol, sme v hydeparku a tam sa môže debatovať aj trocha mimo od MSTS. ale debatujeme tu hlavne sami o sebe, až ťa to nebaví, nečítaj to. :wink: :lol: Tax

Je fakt, že ostatním je po tom kolik mi je kulový, ale když to sem chci napsat tak to napíšu a nebo radši nepíšu nic... bylo by to lepší než to co jsi napsal. Nj ale co už dycky se najde nějaký "buřič"

Back
Nahoře