Kolik je Vám let?

Kolik je Vám let?

• Méně jak 10 let.

Hlasů: 0 0.0%
  • 10-15 let

Hlasů: 8 26.7%
  • 15-20 let

Hlasů: 9 30.0%
  • 20-30 let

Hlasů: 8 26.7%
  • 30-40 let

Hlasů: 1 3.3%
  • 50-60 let

Hlasů: 3 10.0%
  • 60-70 let

Hlasů: 1 3.3%
  • Více jak 70 let

• 40-50 let

• Hlasovalo členů
    30
Čouda napsal:
Je fakt, že ostatním je po tom kolik mi je kulový, ale když to sem chci napsat tak to napíšu a nebo radši nepíšu nic... bylo by to lepší než to co jsi napsal. Nj ale co už dycky se najde nějaký "buřič"

Nevím, na koho je tento příspěvek směřován, ale já sem psal jméno i svůj věk a taky sem hlasoval...

Naposled editoval moderátor:
E499_2002 napsal:
Čouda napsal:
Je fakt, že ostatním je po tom kolik mi je kulový, ale když to sem chci napsat tak to napíšu a nebo radši nepíšu nic... bylo by to lepší než to co jsi napsal. Nj ale co už dycky se najde nějaký "buřič"

Nevím, na koho je tento příspěvek směřován, ale já sem psal jméno i svůj věk a taky sem hlasoval...

Když už jsi tu tedy reagoval a napsal svůj věk, tak tady neřvi, že je to forum o msts, tak co se to tady píše.....

P.S: Jako bych nic neřek.

Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Čouda napsal:

Když už jsi tu tedy reagoval a napsal svůj věk, tak tady neřvi, že je to forum o msts, tak co se to tady píše.....

P.S: Jako bych nic neřek.

Já tady neřvu, to byla jen oznamovací věta, pokud Vás to vzrušuje, tak ten můj příspěvek smažte.

Tady nikoho nic nevzrušuje. Dokonce jsem ani nenašel příspěvek, kde jsi uváděl svůj věk. Jen mi to přišlo maličko přitažený za vlasy, tak jsem se vyjádřil. Nic víc, nic míň.

Čouda napsal:
Tady nikoho nic nevzrušuje. Dokonce jsem ani nenašel příspěvek, kde jsi uváděl svůj věk. Jen mi to přišlo maličko přitažený za vlasy, tak jsem se vyjádřil. Nic víc, nic míň.

To Čouda : to neřeš, u Ečka si na to raději zvykni - jak to tak vypadá, je to jeho standard.

Martens napsal:
Čouda napsal:

To Čouda : to neřeš, u Ečka si na to raději zvykni - jak to tak vypadá, je to jeho standard.

Pokud sem to E já, tak u mě to sndart teda není.

Čouda napsal:

Hmm a pak že do mě každý rýpe, že neumím hledat příspěvky na fóru...
Čtěme návody a zbytečně nezaplňujme fórum...

Mám najít víc těch příspěvků, kde jsi něco napsal a hned poté - jako bys nic neřekl? Moc práce to nedá....

Nic ve zlém, ale ....

Tohle mi připomíná jistého nejmenovaného člena fora, který urážel na počkání a vždy to skončilo slovy ve smyslu, že vlastně v podstatě nic tak hrozného neřek.

Tak trestejte Martensi.
Stačí, když si ze mě nebudete dělat blbce a bude klid...

OK?

E499_2002 napsal:
Tak trestejte Martensi.
OK?
Trestat nebudu a blbce z Vás taky nedělám......občas mám pocit, že už jsem přišel s křížkem po funuse a pisatel si vystačí sám :wink:

Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Tak trestejte Martensi.
OK?
Trestat nebudu a blbce z Vás taky nedělám......občas mám pocit, že už jsem přišel s křížkem po funuse a pisatel si vystačí sám :wink:

Ok no

For E499_2002: Omlouvám se ti, že jsem přehládl tvůj věk. Nebudem se už hádat a jdeme na , jen aby to nedopadlo potom :bms: a tak

Čouda napsal:
For E499_2002: Omlouvám se ti, že jsem přehládl tvůj věk. Nebudem se už hádat a jdeme na , jen aby to nedopadlo potom :bms: a tak

Já se nezlobím, v pohodě.

Takže se zase vrátíme k tématu, ne?

4. července se dožiju skvostných 47. S kamarádem se chystám na
Díky předem za gratulace, přátelé.

Já se též přiznám k věku 22 let.:)
LuděkD měl prima nápad, vznikla nám tu velmi zajímavá statistika.
A to rozložení, hm...Gauss by se zaradoval.

Back
Nahoře