Nutně potřebuji poradit prosím

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna hanulan
  • Datum začátku Datum začátku
H

hanulan

Host
ahoj,
syn je milovník vlaku stáhli jsme train simulátor jede ale když ho skončíme tedy tu hru sekne se v pc a nejde vypnout jen když ho vypneme nuceně uplně celý pc
za druhé prosím kdo mi poradí chci udělat synovi fakt radost kdo mi pomuže s instalací třeba přes skyp či tak nainstalovat české tratě a ujde nám to na wiindows 7 neumím reinstalovat tedy spíš mi to nejde ale povedla se mi do toho dát čeština ale české vlaky a tratě ne a ne děkuji moc předem

hanulanahoj,
syn je milovník vlaku stáhli jsme train simulátor jede ale když ho skončíme tedy tu hru sekne se v pc a nejde vypnout jen když ho vypneme nuceně uplně celý pc
za druhé prosím kdo mi poradí chci udělat synovi fakt radost kdo mi pomuže s instalací třeba přes skyp či tak nainstalovat české tratě a ujde nám to na wiindows 7 neumím reinstalovat tedy spíš mi to nejde ale povedla se mi do toho dát čeština ale české vlaky a tratě ne a ne děkuji moc předem
Napíšu to asi takhle. Stažené programy mohou někdy způsobit i reinstal celého PC, zvláště když instaluješ do "nového" OS deset let starý program. Na instalaci do W7 existuje návod jak to provést, včetně update 1.4 a MSTS BIN. To bych považoval jako prvotní ukol pro hraní MSTS, na vše jsou návody v sekci FAQ. K instalaci tratí a vozidel asi tak, opět existuje spousta návodů, ale je to běh na dlouhou trať, pro začátek bych doporučil nainstalovat funkční originál MSTS a zakoupit DVD s tratí BP, která obsahuje Trainset a aktivity do začátků.

Back
Nahoře