Kolik jste ochotní utratit za trať

Kolik jste ochotný utratit za trať ?

• 0-99,- Kč

Hlasů: 4 7.5%
  • 100-199,- Kč

Hlasů: 2 3.8%
  • 200-299,- Kč

Hlasů: 9 17.0%
  • 300- xxx,- Kč

Hlasů: 37 69.8%
  • Nic z toho. Stahuji pouze volné projekty.

Hlasů: 3 5.7%

• Hlasovalo členů
    53
No Zbyňku, známe se, tak doufám, že z toho nebude oheň na střeše, ale proč na jednoduchou otázku nemůžeš dát jednoduchou odpověď? A když už to tu nechceš říct veřejně (chápu to), tak to napiš neotryxovi přes sz nebo na mail, neotryx Ti určitě rád blíže popíše, co za školní průzkum dělá, na co ta čísla potřebuje. A není tu třeba zase řešit otázky sociálního a zdravotního pojištění, Číny, Ruska ... nesmrtelnosti chrousta atd. ....

No, taky by se mohl zeptat, kolik stovek hodin za těch 11 let stavění strávil u počítače. To by bylo jistě zajímavé číslo!

Tak a dost! Nebo tady nechám jen anketu a první příspěvek abyste mohli hlasovat. Otázka snad zněla dostatečně srozumitelně a téma nebylo založeno pro nic jiného.

Zbyněk Šemora napsal:
Dobrá Matýsku, tak nám tady veřejně napiš, kolik ty máš své příjmy, jaký máš doma majetek a tak dále. Zkrátka samé údaje, do kterých druhým ale vůbec nic není.
Tak jsem zvědavý, jak na tuto otázku přímo odpovíš.

David Hájek měl bohužel pravdu. Už se někdo z jiskřiček pokouší dělat oheň.

Ale tady přeci nejde za kolik jsi toho prodal a jaký jsi měl výdělek. Na to se přeci neptal, ale ptal se na to, jestli si vedeš statistiku kolik jsi toho za těch jedenáct let vyexpedoval a na nic jiného. Kdyby jsi napsal, místo toho mlžení, nevedu tak byl klid.
Ještě je taky zajímavá otázka, jestli asi přibližně víš kolik hodin jsi u toho strávil, myslím, že to bude hodně velké číslo.

Zbyněk Šemora napsal:
Dobrá Matýsku, tak nám tady veřejně napiš, kolik ty máš své příjmy, jaký máš doma majetek a tak dále. Zkrátka samé údaje, do kterých druhým ale vůbec nic není.
Tak jsem zvědavý, jak na tuto otázku přímo odpovíš.

David Hájek měl bohužel pravdu. Už se někdo z jiskřiček pokouší dělat oheň.

Zbyňku ale mě nejde skutečně o finanční stránku, příjmy, majetek .. A znovu připomínám, že mi nejde o nic osobního a ani o žádnou provokaci, ale pouze mě zajímá ta informace kolik toho tak asi šlo ven (říkejme tomu třeba statistika).. Očekával jsem odpověď ve stylu: Statistiku nevedu / Vedu a vychází to za celou tvorbu o +- XXXX kopíí, zajímavostí je že jsem poslal XXXX kopíí do Číny,Indie,Japonska (ty státy si samozřejmě vymýšlím ) / Statistiku si vedu, ale pouze pro moje účely a nebudu nic zveřejňovat, tuto odpověď též pohodlně přijmu a budu akceptovat :)

Back
Nahoře