Nefunkční vlaková brzda

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dejf9
  • Datum začátku Datum začátku

dejf9

Začátečník
Zdravím,

po přeinstalaci systému jsem nainstaloval MSTS a překopíroval tam své funkční MSTS a přeinstaloval BIN. Zapnu si aktivitu s 362 027 a nejde mi vlaková brzda. Odzkoušel jsem tedy ještě 380 002, tam mi šla lokomotivní i dynamická, ale vlaková ne. Na druhou stranu na 130 035 mi vlaková brzda bez problémů funguje, stejně tak na dieselech. BIN mám v poslední verzi, zkoušel jsem i starší, ale beze změny. Také jsem zkoušel podle návodu tady na foru přenastavit ručně klávesy v c_electric.txt a převést na *.iom, ale pořád stejný výsledek.

Opravdu nevím, čím by tohle mohlo být, já do těch engů a wagů nevidím. Předem díky za odpovědi.

PS: Snad jsem ve správné sekci, pokud ne, tak se omlouvám.

Aha, tak to bude ono, MSTS jsem delší dobu nehrál, leželo ladem na disku a mně se z hlavy úplně vykouřila i tahle základní věc, že někde to je prostě jinak. :D Omlouvám se tedy za zbytečné téma a díky za rychlou odpověď.

Ahoj! Už delší dobu používám upravený eng pro součinnost vlakové brzdy s EDB na mašinách X6X. Napadlo mne, zda někdo nepoužívá takto upravený eng pro X5X případně 38X a neprozradil by mi jak to správně upravit pro tyto lokomotivy. Díky!

Nejsom si istý, či 380 niesú naladené, tak že brzdný účinok priebežnej brzdy simuluje aj súčinnosť EDB.
Ale pri X5X to bežne používam. Postup je ten istý, okrem iného ešte zmažem riadky EDB, keďže bude aj tak samostatne nefunkčná.

Nejsom si istý, či 380 niesú naladené, tak že brzdný účinok priebežnej brzdy simuluje aj súčinnosť EDB.
Ale pri X5X to bežne používam. Postup je ten istý, okrem iného ešte zmažem riadky EDB, keďže bude aj tak samostatne nefunkčná.
Díky moc za X5X. U tý 380-tky je to možná skutečně naladěný jak říkáš. Asi jsem se nechal zblbnout zvukama :)

Já mám zase opačný problém. Na nové 150-202 HK mám nefunkční EDB, eng je totožný a to do písmene, s engy mašin s funkční EDB. Přeinstalace mašiny nepomohla. Lehce součinuje EDB s BS, ale jen v momentě naplnění válců lokomotivy, které se vzápětí vyprázdní, bo nesoučinující součinnost. :D

Back
Nahoře