Diskuzní fórum XenForo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, nevím, proč, ale posledních pár měsícu mi nechodí ony SZ, dneska jsem zjistil, že na mobilu jsem odhlášený, přes PC se přihlásím normálně, ale mobilu mi to při pokusu přihlásit napíše tohle:
Chyba!
Cookies are reqired to use this site. You must accept them to continue using the site.

Hmm, a aniž bych se přihlašoval, už jsem zase zpět. Za což jsem ale rád... technika nade mnou začíná vítězit... :-)

Já jsem zrovna dělal vyčištění počítače a myslel jsem, že jsem si něco rozdrbal v cookies, když mi nešlo přihlášení sem na fórum z tohoto důvodu, tak jsem spustil obnovení systému. Ale pak jsem zjistil, že mi přihlášení nejde ani na tabletu. Tak mi došlo, že Avast Clean Up za to nemůže. A opět zdlouhavě vracel obnovení systému zpět. Zbrklým používáním těchto nástrojů si člověk může nadělat víc škody než užitku. Ale stejně se stále fórum chová divně.

Ano, zrovna teď v upozirnění lajků a citací (ten zvoneček), se po kliku otevře fórum znova.

Zvoneček se sice rozsvítí, že rozklikneš, je tam abecední seznam písmenek a tím to skončilo. Takže neuvidíš kdo co a kde

Zvoneček se sice rozsvítí, že rozklikneš, je tam abecední seznam písmenek a tím to skončilo. Takže neuvidíš kdo co a kde
Já tam mám po rozkliku v mobilu, jakoby celé fórum a když roluji dolů hýbe se i fórum pod vyskočeným omnem.

Ne! To je rozbité. Na compu to funguje správně, jen ťukneš na zvoneček, nebo SZ. Tohle co ukazuješ je špatně a mně se to tak vůbec na mobilu nechová.

Back
Nahoře